Canals reprendrà l’Agrupació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil

Canals reprendrà l’Agrupació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil

L’Ajuntament de Canals té la intenció de reprendre l’Agrupació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil. L’objectiu d’aquest grup serà el de col·laborar amb la Policia Local durant la celebració de certs esdeveniments que puguen implicar risc per a la població o per als participants com pot ser la celebració de proves esportives, fires o altres activitats.

La vinculació dels i les voluntàries amb l’Ajuntament no tindrà caràcter de relació laboral o administrativa, sinó tan sols de col·laboració voluntària per a la prestació de serveis de manera gratuïta i altruista, com a mitjà de realització d’accions humanitàries i de solidaritat social.

A l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil podran incorporar-se, com a col·laboradors en missions d’orientació, assessorament i assistència tècnica, els veïns i veïnes majors de 18 anys amb formació i experiència suficient en l’exercici professional o vocació relacionada amb alguna de les entitats d’aquest servei públic. A aquests voluntaris se’ls impartirà la formació necessària.

Tots els que desitgen involucrar-se podran passar per l’Ajuntament i recollir la fitxa d’inscripció, amb la qual entraran a formar part del procés de selecció. El termini de presentació d’instàncies serà del 15 de juliol al 15 d’agost.

 

Foto arxiu gener 2011

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.