Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals tanca les celebracions del 9 d’Octubre amb un extraordinari concert

El passat dilluns, la localitat de Canals va posar fi a les celebracions del 9 d’Octubre amb un extraordinari concert titulat “Canals Canta”. L’espectacle va estar a càrrec de quatre talentosos artistes locals: Rosa Bañó, Toni Saurina, Vicent Alventosa i Vicent Juan. El concert va tenir lloc al Centre Cultural Calixt III a les 18.30 hores i l’entrada va ser gratuïta per a tots els assistents.

Aquest concert va representar una gran oportunitat per gaudir de la música en viu i celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana amb la gent de Canals. Els quatre artistes locals van oferir un espectacle únic i emocionant que no es podia perdre. A més, el Centre Cultural Calixt III, un lloc emblemàtic de la ciutat, va oferir una excel·lent acústica per a concerts.

Aquest esdeveniment musical va ser el brot de or per a les celebracions del 9 d’Octubre a Canals, que es van caracteritzar per una àmplia varietat d’activitats i esdeveniments per a tots els gustos i edats. Amb “Canals Canta”, la localitat va demostrar una vegada més el seu compromís amb la cultura i la música, i la seva capacitat per organitzar esdeveniments d’alta qualitat que atrauen a residents i visitants per igual.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.