Pulsa «Intro» para saltar al contenido

2011 ANY INTERNACIONAL DE LA INVESTIGACIÓ EN L’ALZHEIMER

21 DE SETEMBRE: DIA MUNDIAL DE LA MALALTIA D’ALZHEIMER

Finalitzat el primer dia d’activitats programat per l’Associació, volem donar les gràcies a tota la gent que va passar a vorer l’exposició que hi ha a l’antic edifici de Correus.

A Pesar del mal temps que feia el dissabte per la vesprada, unes 30 persones van assistir a les xerrades al voltant de la malaltia. Estes xerrades varen estar a càrrec de Melisa Ferrer (Psicopedagoga i Regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Canals) i Begonya Faura (Llic en Humanitats, Educadora Social i Coordinadora de l’Associació). Xerrades que varen estar molt aclaridores en molts aspectes, donades les intervencions del públic assistent.

L’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals, vol novament donar les gràcies a totes les persones que han vingut a vorer tant la inauguració de les jornades, com les exposicions, com les xerrades; i novament us convida a què torneu a vindre el proper cap de setmana a l’antic edifici de correus per vorer les ampliacions que realitzarem a les exposicions.

Desde la Regidoria de Sanitat volem felicitar a l’Associació de Familiars i persones amb Alzheimer de Canals per l’organització d’aquest V esdeveniment socio-sanitari al voltant de l’Alzheimer.

Agraïr també a tota la gent que va participar als actes programats, i convidar-los als actes que resten per la propera setmana.

 

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.