Acte de reconeixement al Club de Futbol Sala de L’Olleria per l’ascens a 3a divisió Nacional

El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc l’acte de reconeixement al Club de Futbol Sala de L’Olleria pel seu recent ascens a 3a divisió Nacional.

Després d’una temporada curta, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, però intensa, ja que van estar disputant-se la primera posició amb l’equip: L’Alboraya Futbol Sala, per fi, L’Olleria f.s. es va convertir en campió de Lliga del Grup de 1a Regional Preferent i el posterior ascens de nou a 3a divisió nacional.

Des de l’Ajuntament i en nom de tot l’equip de govern i de tot el poble de L’Olleria, es va realitzar un acte de recepció i entrega d’un reconeixement a tots els membres que formen aquest fantàstic equip pel seu treball constant i la seua dedicació.

Un acte molt emotiu que va comptar amb les paraules d’enhorabona i d’ànims de l’alcalde del municipi, Ramón Vidal, per tot l’aconseguit i per tot el que ens queda encara per viure, amb l’entrega d’un present al club que els faça recordar sempre aquest moment tan important, amb les paraules dels membres de l’equip tècnic de L’Olleria f.s. i com no, de la signatura per part dels membres de l’equip en el llibre oficial de l’Ajuntament per deixar constància d’aquest important esdeveniment.

L’acte va finalitzar amb la foto oficial d’equip baix la pancarta de campions que s’ha col·locat al balcó del consistori i amb l’ofrena a la mare de déu a l’Església de Loreto.

L’Olleria Futbol Sala torna a ser de tercera divisió i això es mereix un gran reconeixement!

Enhorabona!

Font: Ajuntament de l’Ollería

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.