Adif deixa la porta oberta a possibles negociacions amb l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins que es nega a dividir el poble en dos.

L’ajuntament de l’Acúdia de Crespins, reunit a Madrid, veu amb bons ulls la postura actual d’Adif que ns ara es mostrava enrocada en el seu projecte que haguera deixat entre altres coses, a tot un barri desconectat del poble. La supressió del pas a nivell sempre declarada inviable per la coalició PSOE- Compromís, i des de fa poc pel PP, pareix aclarir-se amb estes noves negociacions i una receptiva Adif.

L’Alcúdia de Crespins 11 de febrer de 2016. Es restablixen les negociacions entre l’Ajuntament de l’Acudia de Crespins i Adif després de la reunió mantinguda amb el Director de Construcció d’Adif Jaime Martinez Real. Esta reunió va tindre lloc el passat 26 de gener en les o cines centrals de l’empresa a Madrid i a ella van assistir l’alcalde Roberto Granero, el vicealcalde Pepe Garrigos, Pedro García regidor d’Urbanisme, Antonio Cerda del PP, Carlos Cabello representant de la plataforma ciutadana i els tecnics municipals.

En la reunió, que es reclamava des de principi de legislatura, es van respondre alguns dels dubtes que plantejava insistentment el consistori i es va reconéixer per part de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries que el projecte encara no està tancat i admet propostes, encara que insisteixen que no és viable tecnicament la proposta de supressió del pas a nivell de 2011.

L’entitat pública empresarial Adif, pareix amb estos gestos voler escoltar la voluntat de tot un poble i deixa la porta oberta a una solució bona per a tots. Noves negociacions tècniques i polítiques que l’ajuntament vol promoure per a defendre els interessos del poble.

L’antiga proposta d’Adif-Sicluna consistia a unir les vies suprimint el pas a nivell actual de l’estació. Construir un mur trencant en el poble en dos i fer una passarel·la elevada per a vianants. A mes l’empresa ferroviària pretén desviar tot el tra c per l’Avinguda 9 d’octubre, una dels zones amb mes transit de vehicles del poble.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.