Aprovació de dos borses d’ocupació per a Administratius d’Administració General i Treballador/a Social de la Mancomunitat

La Junta de Govern Local de la Mancomunitat La Costera – Canal, en sessió ordinària celebrada el 4 de juny de 2020, ha aprovat la següent creació de bases que regiran la convocatòria per a la formació de Borsa de treball per a la provisió temporal de llocs d’Administratius d’Administració General.

Tanmateix, també s’ha aprovat la proposta de la presidència de la creació d’unes bases que han de regir la convocatòria per a la formació de Borsa de treball per a la provisió temporal de llocs de Treballador/a Social de la Mancomunitat..

– BASES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER A FORMACIÓ DE BORSA DE TREBALL PER A LA PROVISIÓ TEMPORAL DE LLOCS DE TREBALLADOR/A SOCIAL DE LA MANCOMUNITAT LA COSTERA-CANAL. (EXP. 282/2020).

– BASES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER A FORMACIÓ DE BORSA DE TREBALL PER A LA PROVISIÓ TEMPORAL DE LLOCS D’ADMINISTRATIUS D’ADMINISTRACIÓ GENERAL. (EXP. 94/2020).

La sol·licitud es presentarà prioritàriament per registre electrònic, en la seu electrònica de l’entitat o en les oficines de la Mancomunitat La Costera-Canal, Registre General, en Plaza de la Seu, 11 de Xàtiva, en horari de 9 h a 14 h.

Font: Mancomunitat de la Costera la Canal

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.