Xàtiva: Benestar Social celebrarà aquesta setmana una jornada de Bones pràctiques en inclusió social i una altra de portes obertes

La Casa de la Cultura de Xàtiva acollirà aquest dimecres de matí la Jornada sobre bones pràctiques

El divendres es realitzaran visites guiades i obertes a les instal·lacions de Benestar Social

Xàtiva, 23 d’abril de 2018.- La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha presentat aquest matí la Jornada de Bones pràctiques en inclusió social que es desenvoluparà aquest dimecres a la Casa de la Cultura de Xàtiva, a més de la jornada de portes obertes a les entitats locals que tindrà lloc el divendres.

La Jornada del dimecres, en la que poden participar entitats, empreses i persones interessades, serà inaugurada a les 10 hores per l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà junt a la Directora General d’Inclusió Social Inmaculada Cardá i l’edil de l’Àrea de Benestar Social Xelo Angulo, i en ella es desenvoluparan al llarg del matí diverses taules redones.

La primera d’elles girarà en torn a les Bones pràctiques en Inclusió Social, estarà moderada pel Secretari de l’Associació AXEM-àrea 13 Ezequiel Ruiz i comptarà amb el president de CERMI CV Luis Vañó, la Tècnica de Projectes d’Entitat sense ànim de lure JOVESOLIDES Isabel Segura, la diputada a les Corts Valencianes Concha Andrés, la Directora de l’Escola d’Adults de Xàtiva Francisca Borox i un participant del programa de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Xàtiva.

Després de la pausa, es reprendrà la Jornada amb la taula «L’empresa com principal responsable d’inclusió social», moderada per la regidora Xelo Angulo. En ella participaran la directora del SERVEF Rocío Briones, el director gerent de la tenda AKI de Xàtiva Antonio Beneyto, el president d’ADEXA Diego Fuentes i els representants de Xàcex Jordi Gimeno i Mª Jesús Conca.

Cal destacar que aquesta I Jornada de Bones pràctiques en inclusió social, es promou des del Programa T'Acompanye 2018, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Jornada de portes obertes el divendres

D’altra banda el divendres tindrà lloc una jornada de portes obertes a les entitats locals, emmarcada dins de la campanya «La quarta pota» de la Generalitat Valenciana.

La intenció d’aquesta jornada oberta, que també es celebra en altres municipis de la Comunitat Valenciana, és donar peu des d’una perspectiva activa a la participació de totes les parts que interactuen als serveis socials i al dia a dia en un espai de diàleg entre iguals.

La jornada començarà a les 10 hores amb la presentació de la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, continuant a les 10:30 hores amb la projecció en l’Albereda d’un vídeo de difusió de la campanya i amb una taula en la que hi hauran disponibles unes polseres. A més a més, es realitzaran tres visites guiades a les instal·lacions del centre, que tindran lloc a les 10:30, 11:30 i 12:30 hores.

«Una Jornada de portes obertes com aquesta és importantíssima perquè d’aquesta manera podem donar a conèixer a la ciutadania què és el que es fa des del Departament de Benestar Social i com se’ls pot ajudar. Es tracta de que coneguen les instal·lacions i a tots els professionals que treballen oferint aquests serveis» ha explicat l’edil de Benestar Social Xelo Angulo.

Angulo ha remarcat a més que «és important que vejam que amb els impostos de la gent de Xàtiva i de tots els valencians i valencianes al remat estem tractant de fer polítiques que arriben a la gent i Jornades com aquestes són exemples clars».

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.