Canals celebra la segon marxa contra el càncer

L’Associació Canals Contra el Càncer, amb l’objectiu de recavar fons contra la lluita d’aquesta malaltia, ha organitzat per al diumenge 2 d’abril, la II marxa Canals contra el càncer que tindrà el seu punt d’eixida a les 11 del matí des de l’Avinguda Vicent Ferri

Una marxa, que segons han remarcat els membres de l’entitat, esperen que “tinga igual o més acollida que l’any passat on va quedar demostrada la solidaritat del nostre poble”. La marxa, Canals Contra el Càncer, tindrà un traçat de 6 quilòmetres i es passejarà per Canals, la Torreta i Aiacor. En finalitzar la marxa, i al lloc d’inici d’aquesta, a l’avinguda Vicent Ferri, l’entitat oferirà aigua, fruita i coques dolces i salades a tots els participants. A més a més, la monitora canalina Ruth Colomer i alguns companys de Cubbà-Fit oferiran una Master Class de Cubbà que “ens faran gaudir d’aquesta modalitat de ball tan enèrgica i divertida”.

Cal recordar que des de primers de març, els membres de l’associació, iniciaren els preparatius d’aquesta segona marxa amb la venda de samarretes solidàries al preu de 7 euros. “Des del primer dia, deien des de l’associació, la gent del poble es va involucrar en aquest projecte i no van dubtar en col·laborar amb nosaltres, adquirint la samarreta per participar en la marxa d’aquest diumenge”.

Per altra banda, han volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Canals que “ens facilitarà un escenari i so, tant per a presentar la marxa, com per a la Master Class posterior”. El Club d’Atletisme Canals també col·laborarà, “ells marquen el trajecte i ens donen el suport de tants anys organitzant la Mitja Marató i altres carreres populars”. Durant el trajecte, es comptarà amb l’escolta de la Policia Municipal de Canals, que controlarà el tràfic per evitar incidents.

Així mateix, els alumnes de quart d’ESO del col·legi parroquial Sant Antoni Abat estan organitzant el 23é Mercadet Solidari, per ajudar a l’Associació Canals contra el Càncer i animem a participar en la marxa que l’esmentada associació ha convocat per al pròxim diumenge 2 d’abril.

Comentaris Facebook

One Response to "Canals celebra la segon marxa contra el càncer"

  1. Jose Luis Fuentes Lluch  28 de marzo de 2017

    Bones vesprades per a la lectura.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.