L’Ajuntament de Canals amb la col.laboració de les ames de casa de la localitat, han organitzat com es habitual cada any amb motiu de les festes Patronals en honor a Sant Antoni Abat, una concentració de boixeteres i boixeters que es celebrarà este dissabte 14 de Gener al pavelló d’ esports Ricardo Tormo.

La concentració reunirà al voltant de 700 boixeters que arribaran de tot arreu de la província de València, de Múrcia , d’Albacete i com no de les nostres comarques de la Costera, La Canal i la Vall d’Albaida .

Aquest event començarà cap a les 10 del matí d’ este dissabte i es preveu que siguen molts els que visiten el pavelló per gaudir d´este art dels boixets tan tradicional i arrelat a les nostres terres.

L’alcalde de Canals Joan Carles Pérez i la regidora de cultura Cèlia Ibàñez acompanyats per les festeres de Gràcia, festeres i festers 2017, visitaran als boixeters cap a les 12 del migdia per donar-los la benvinguda.

Cap a les 14:00 hores d’ este dissabte es preveu que es tanque esta concentració de boixets amb un dinar de cassoles d`arròs al forn al Pavelló Ricardo Tormo.

Però la festa a Canals continuarà dissabte a la plaça Major, allí cap a les 21:00 hores es durà a terme l’ entrega de la foguera als festers de Sant Antoni Abat 2017.

2 Responses to "Canals celebra una concentració de boixets amb motiu de les festes patronals."

  1. Juan Miguel Perez Llacer  13 de enero de 2017

    ¿ Que son ” boixets ?.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.