Canals contractarà 23 peons agrícoles durant dos mesos per netejar camins rurals

L’Ajuntament de Canals s’ha acollit a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a les corporacions locals, destinada a pal•liar la desocupació agrícola. En el cas de Canals, es destinaran 55.799 ’88 euros i es contractaran 23 persones durant dos mesos perquè desenvolupen tasques agrícoles. Un increment respecte a l’any passat pel que fa a la contractació de personal i a la subvenció arribada.

L’objectiu principal d’aquest programa és pal•liar la desocupació en el sector agrícola i contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient, tot oferint als beneficiaris un complement de renda.

El projecte que desenvoluparan els 23 beneficiaris del programa durant dos mesos se centra en una sèrie d’actuacions per a garantir l’adequada conservació dels recursos naturals de l’àmbit d’actuació, especialment la vegetació i el paisatge, i alhora també la millora del paisatge i el seu aprofitament eco turístic. Concretament, les accions previstes són: l’eliminació de plantes no autòctones o competidores que fan perillar a les autòctones, l’eliminació de residus i materials no naturals; el reg, desbrossat i gestió de la vegetació i el manteniment bàsic dels senyals i altres elements d’ús públic, així com treballs de neteja dels camins rurals del terme.

Els treballadors seleccionats, després de la valoració dels expedients presentats per part de la Comissió de Baremació, s’incorporaran a les seues labors el 17 de juliol i finalitzaran el contracte dos mesos després, 16 de setembre.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.