Canals destina vora 1,5 milions d’euros del remanent per a inversions i pagar obligacions de l’anterior equip de govern.

La regidoria d’Economia de l’Ajuntament de Canals ha dut a terme una modificació de crèdits incorporant 1.446.000 euros que es destinaran a inversions financerament sostenibles i també per a dotar obligacions a les que l’ajuntament haurà de fer front en els pròxims anys, segons ha explicat el regidor de l’àrea, Antonio Orea. L’edil ha assenyalat que “aquesta forta injecció de diners en la població, és possible gràcies als excel•lents resultats de la liquidació econòmica de l’any 2016 amb més de 2.000.000 euros de remanent”. Amb aquesta modificació de crèdits, com confirma l’edil es dóna compliment a un dels compromisos de l’equip de govern “de revertir els impostos en els ciutadans de Canals”.

En aquest sentit, i com ha manifestat Orea, les principals inversions de la proposta duta a terme per l’àrea econòmica “es destinaran a inversions financerament sostenibles. Per aquest motiu, es destinaran un total de 457.000 euros que s’invertiran, entre d’altres, en la millora que es realitzarà en l’enllumenat públic, el clavegueram i la xarxa d’aigua potable on es destinaran prop de 175.000 euros, així com a la millora de les pistes de pádel del Poliesportiu Municipal on s’invertiran 71.000 euros”.

El regidor econòmic també ha subratllat que les pedanies “són un altre punt fort en la inversió, ja que a més de la millora en l’enllumenat públic, s’invertiran 18.000 euros en la millora del centre social d’Aiacor”.

Tanmateix, des de la regidoria, es remarca que, alhora, es destinaran prop de 750.000 euros per al pagament d’obligacions originades en l’última legislatura del Partit Popular. Entre aquestes obligacions estan: l’expropiació dels terrenys adjacents a l’Institut Francesc Gil o el pagament de les sentències condemnatòries a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Unes sentencies a les que la nova corporació ha hagut de fer front.

Finalment, Orea ha recordat que aquesta dotació “garanteix la salut de l’economia municipal, i acredita que es pot realitzar una bona gestió amb una reversió dels impostos a favor de les persones”.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.