Canals en Moviment organitza una ruta pels punts negres de Canals per al proper divendres 10 de maig.

En ella pretenen mirar Canals d’una altra manera, amb atenció plena a les seues necessitats, que són les necessitats dels qui l’habiten. Recuperant la calma i la predisposició a mirar que sovint ens lleven els mòbils i la saturació de les mil coses a fer que tenim sempre.

Aquesta ruta ha estat dissenyada a partir d’una enquesta ciutadana, en què la població advertia de punts en mal estat, sense il·luminació, zones mal senyalitzades, etc.

Amb la creença que per construir un poble fa falta mirar-lo amb predisposició de veure i, per fer-ho, fa falta xafar-lo molt, s’enceta aquesta innovadora forma de fer programa, i conviden a assistir “quants més ulls, més coses veurem”.

La ruta començarà després a les 20h, després del Cafè-Debat sobre igualtat que organitzen Peroleres per la Igualtat i Canals Cooperatius, en una setmana -entre cultural i d’inici de campanya electoral- ben carregada.

Des de Canals en Moviment afirmen voler “un poble al que poder tornar, en què poder quedar-se, un poble en què voler i poder viure. Un poble de totes i tots, en què es puga passejar tranquil·lament amb els carrets de bebès, en què la gent major puga caminar al seu ritme, en què les dones no tinguem por a eixir al carrer de nit per la sensació d’inseguretat que dona la falta de llum a moltes zones. Tanquen la convocatòria a l’acte amb un il·lusionant lema: “Emociona’t amb el Canals que ve”.

Divendres 10 de maig 20h
Plaça Constitució, baix de Ca Don José.

One Response to "Canals en Moviment organitza una ruta pels punts negres de Canals per al proper divendres 10 de maig."

  1. carlos  10 de mayo de 2019

    grasies per aquesta inisiativa tan bono.malgrat que no podre estar per circunstasies combide a tot aquell. que baiaa peu de canals a torre-cerda aborer si troben a faltar el anllumenat com lacera.grasies a tots

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.