Canals organitza una gala musical contra el Càncer

L’associació Canals Contra el Càncer amb la col.laboració de l’ Ajuntament de Canals han organitzat una gala musical per lluitar contra el càncer. Aquest esdeveniment es celebrarà este dissabte 10 de desembre a les 17:30 de la vesprada al Pavelló d´esports Ricardo Tormo de Canals.

L’organització espera que al voltant de 1000 persones ómpliguen les instal.lacions del pavelló municipal ja que la venda de les entrades van a molt bon ritme.

L´entrada solidària és de 5 euros i tot el que es recapte anirà destinat a la investigació i a la leucèmia infantil. El mateix dia de la gala cap a les 17;00 hores s´obrirà la taquilla del pavelló per continuar amb la venda d´entrades.

Els artistes que de manera desinteressada van a participar en aquesta gal són majoritàriament de Canals encara que hi ha d´altres que arriven de l’ Olleria i València.

Així es comptarà amb els cantants locals; Salvador de Levante, Paloma Moltó, Antonio Morales, Javi Juan, Rosa Bañó i Raquel Pèrez a més de les germanes Encarna i Mª Carmen Vila. La gala albergarà a col.lectius locals com el taller d´arts escèniques TAEC dirigit per l´actor canalí Toni Saurina, el club esportiu Do Chang, el club d´aeròbic Fantasi, l´escola de ball de saló de l’ Olleria, un grup de ball de salsa composat per Ana Lorente i Rafa i un grup de Zumba que arribarà des de la capital del Túria.

La gala Canals Contra el Càncer conclourà amb una gran rifa on es sortejaran regals que han estat oferits majoritàriament per diferents comerços local.

 

Entrevista en Canals Radio

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.