Canals presenta la I Setmana Cultural amb 21 associacions participants

Teatre, projeccions de pel•lícules, concerts, pintura, danses, cors o meditació, són algunes de les activitats de la I Setmana Cultural que tindrà lloc del 8 al 14 de maig a Canals.

L’Ajuntament de Canals, ha organitzat, amb la col•laboració de les 21 associacions culturals, socials i artístiques del municipi la I Setmana Cultural que es desenvoluparà la pròxima setmana per tots els espais culturals del poble, i també a l’aire lliure. “Es tracta de convertir a Canals en un espai cultural durant tota la setmana, per aquesta raó hem organitzat activitats i actes per tota la població, perquè els nostres veïns puguem gaudir de les moltes activitats programades per les diferents associacions participants”, van explicar ahir en roda de premsa. D’aquesta manera, la Casa de Cultura Ca Don José, el Centre Cultural Calixt III, el parc Jaume I, el Convent de les Clarisses, la Lloca o l’avinguda Vicent Ferri, seran alguns dels escenaris escollits per a dur endavant aquesta iniciativa cultural.

També van remarcar que més de 2000 persones estaran involucrades en aquesta programació. “Totes les associacions del nostre poble fan actes i organitzen activitats al llarg de l’any, la idea d’aquesta setmana era agrupar algunes d’aquestes activitats i donar-les conéixer a la gent”.

A aquest respecte, les activitats començaran dilluns, dia 8, a les 18,00 hores a la Casa de la Cultura, amb Canals Cooperatius, activitat que es tornarà a repetir dimecres. Aquest dia, a la nit, al Parc Jaume I, coincidint amb la lluna plena hi haurà un taller de meditació. Per al dijous el Club de Lectura ha programat un recital per a les 18,30 hores a la Lloca. A la nit, 22,00 hores, al Centre Cultural Calixt III es projectarà una pel•lícula.
Divendres, la Unió Musical Santa Cecília ha organitzat, per a les 19,00 hores al Centre Cultural Calixt III, un concert de música i recital de poesies del nostre poble. A les 22 hores, les associacions la Pebrella i la Pua recullen el testimoni amb recitals.

Per al dissabte, i com a plat fort d’aquesta I Setmana Cultural, tindrà lloc, des de les 10,00 hores a l’avinguda Vicent Ferri, una gran trobada on concorreran totes les entitats participants. Més de 20 carpes s’hi instal•laran perquè a través de tallers, actuacions, entre d’altres, les associacions participants promocionen i difonguen totes les manifestacions culturals locals que fan.

Aquest dia, l’Associació Cultural Sevillanes i el Centre Hípic de Canals faran una desfilada de cavalls per l’avinguda. A les 19,45 hores al Monestir Sant Clara, el Cor calixtí oferirà un concert. A la nit, a l’avinguda Vicent Ferri, hi ha programada una obra de teatre a càrrec de Xirimiri Teatre amb l’obra Amor’t.

Diumenge, a les 12,00 hores, hi haurà un concert al Centre Cultural Calixt III, a càrrec de l’Associació Musical Canalense. Finalment, el colofó a aquesta I Setmana Cultural el ficaran les associacions: Bojos Pel Ball, Xirimiters i Canyamars a les 18,00 hores a l’avinguda Vicent Ferri. Per últim, la regidora convida a tota la població a participar i gaudir d’aquestes activitats

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.