Canals reuneix a 500 corredors per a la 40a Volta a Peu i la 33a Mitja Marató

La vesprada del dissabte 13 d’octubre, el municipi va celebrar dos proves deportives que ja són un clàssic i que conten amb corredors professionals i altres aficionats que gaudeixen d’aquestes curses.

Els participants de la Volta a Peu tenien per davant dos voltes pels carrers de Canals comptant amb un recorregut de 3.850 metres cadascuna. D’altra banda, el circuit de la Mitja Marató va consistir en els 3.850 metres de la Volta i, a més, dues voltes addicionals de 8.624 metres.

En la Volta a Peu, comptant amb categoria masculina i femenina, Jordi Ripoll, amb 0:25:58, i Maria Ureña, amb 0:29:34, es van proclamar campions.

Degut a que la Mitja Marató comptava amb un recorregut més llarg, de 21 kilòmetres, Andrés Micó, en un temps de 1:12:40, i Silvia Sarrion, en 1:30:58, van ser els primers en arribar a la meta.

Aquesta vesprada esportiva d’atletisme també va reunir als més menuts en diferents categories.