Canals única població de Valencia amb més de 10.000 habitants sense cap deute bancari

L’informe anual del Ministeri d’Hisenda que radiografia la càrrega financera dels ajuntaments situa a Canals, junt a Carlet, com a única localitat de la Comunitat Valenciana, amb més de 10.000 habitants censats, amb zero deutes al capítol de despeses financeres. Una bona notícia que deixa patent el treball fet per l’àrea d’economia de l’Ajuntament de Canals i que com assenyala el regidor d’Economia i Hisenda, Antoni Orea: “Repercutirà en la millora dels serveis i de la qualitat de vida dels ciutadans de Canals”, tant és així que des de l’equip de govern “s’està treballant en la possibilitat d’una baixada dels impostos de cara als propers exercicis”.

Com ha recordat Orea, l’ajuntament “no té cap deute bancari des del 2015. L’únic que hi ha és un deute administratiu pel que fa a la participació d’impostos estatals de 16.000 euros”. Una quantitat mínima per a una població com Canals i que com ha avançat l’edil: “A l’octubre estarà totalment esmenat el deute adquirit”.

Així mateix, una altra mostra de la bona solvència econòmica d’aquest ajuntament és que, ara per ara, s’està pagant als nostres proveïdors 15 dies abans del que marca la Llei.

Comentaris Facebook

One Response to "Canals única població de Valencia amb més de 10.000 habitants sense cap deute bancari"

  1. Anónimo  6 julio, 2017

    Per això per a arreglar qualssevol camí del terme necessiteu la subvenció de Diputació.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.