Col·laborem amb les jornades Xàtiva Forma i Ocupa

La jornada ‘Xàtiva Forma i Ocupa’ es va celebrar el 14 de Novembre en horari de 9:00 a 13:00 hores a la sala noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva ubicada al carrer Montcada n.º 9.

A aquesta jornada van assistir l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la regidora de BS i directora general de Cooperació Internacional per el desenvolupament, Xelo Angulo, regidor d’Hisenda Ignacio Reig, la directora espai empresa LABORA València. Sra. Aigües Vives Salom Ripoll i la presidenta i el secretari de la Comissió de Formació de Forinsa Ana García Escriu i César Llácer Rodríguez i una representació d’empreses ubicades al municipi de Xàtiva, així com associacions d’empresaris.

El programa T’acompanye 2019, actuació cofinançada per la Unió Europea a través de el Programa Operatiu de Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 participa a la jornada “Xàtiva forma i ocupa” i la regidora de Benestar Social i Directora General de Cooperació Internacional per al desenvolupament, Xelo Angulo, ha aprofitat l’espai per compartir els resultats obtinguts de el programa des del seu inici fins a l’actualitat:

– 165 persones s’han beneficiat de les actuacions de el programa.

– Cal destacar, que un 60% d’aquestes persones, s’han inserit en el món laboral, i la resta han participat en algun procés de selecció.

– Un 40% de les persones participants, ha reprès algun tipus de formació reglada

– El 100% de les persones participants han realitzat algun tipus de formació relacionada amb la investigació d’ocupació augmentat la millora de la seva ocupabilitat.

Aquesta jornada ha estat organitzada en coordinació amb el departament d’ocupació i formació de l’Ajuntament de Xàtiva, que presentarà el portal municipal d’ocupació, Portalemp, un web integral per a la intermediació laboral entre empreses i la ciutadania. A més, altres entitats com el LABORA van col·laborar informant d’ajudes per a la contractació de Servei Ocupació LABORA i Forinsa, va facilitar informació respecte a la Situació de el sistema de formació professional per a l’ocupació.

L’objectiu d’aquesta jornada ha estat donar a conèixer a diferents entitats relacionades amb la formació, orientació i ocupació i als empresaris del municipi, les diferents accions i propostes que des de l’ajuntament i al costat d’entitats col·laboradores s’estan duent a terme per a la formació i inserció sociolaboral de les / els ciutadanes / us de Xàtiva. Així com les diferents ajudes en la contractació de les que poden beneficiar les empreses i així promoure les activació de persones aturades.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.