Com viatjar des de Canals a Nova York

Els Estats Units creixen com a destí turístic i Nova York despunta com un dels destins internacionals favorits pels valencians.

La baixada de preus dels vols, així com del valor del dòlar, han impulsa a la ciutat de Nova York i als Estats Units en general, com una destinació cada vegada més interessant i accessible a la butxaca dels viatgers valencians. Segons el Departament de Comerç dels Estats Units, els turistes deixen una mitjana superior als 70 milions de dòlars a l’any en el país.

A partir de 350 € es poden trobar vols d’anada i tornada des de València a Nova York. L’allotjament també s’ha abaratit notablement amb la proliferació de plataformes on particulars poden alquilar els seus apartaments o habitacions lliures.

En aquest article t’expliquem de forma senzilla tot el que necessites fer abans de viatjar als Estats Units.

Vols i allotjament

Per a viatjar de Canals a Nova York, el primer que s’ha de fer és reservar el vol. Si es disposa de flexibilitat de dates i es reserva amb suficient antelació, es poden trobar ofertes molt atractives.

A continuació és important dedicar-li un temps a la qüestió de l’allotjament. Cal valorar, no només el preu, sinó també la ubicació i les prestacions que ofereix. En una gran ciutat com és Nova York, les distàncies són un aspecte a tindre molt en compte. S’ha de valorar inclús la possibilitat de buscar allotjaments diferents per a dies diferents, en funció del que se vulga visitar.

Documentació

La nostra documentació ha d’estar perfectament en regla per a evitar qualsevol tipus de sorpresa en la nostra arribada a l’aeroport. El passaport ha d’estar vigent i a més a més hem de tramitar la nostra autorització de viatge, més coneguda com visa ESTA, imprescindible per a entrar als Estats Units si som turistes i la nostra estància va a ser inferior als 90 dies consecutius.

Si no és el nostre cas, i estem planejant viatjar als EUA per estudis o per treball durant una temporada més llarga, aleshores haurem de tramitar el visat en l’ambaixada espanyola.

Transport

Ja per últim, cal planificar com anar a l’aeroport. La forma més senzilla i econòmica des de Canals es agafar el tren de rodalies en l’Alcúdia de Crespins fins a l’Estació del Nord de València. Allí podem enllaçar amb el metro, agafant-lo en l’estació de Xàtiva que trobarem a l’eixir de la pròpia estació de trens. El total del trajecte és d’aproximadament una hora i mitja i, tot i que hi ha una bona freqüència tant de rodalies com de metro, és sempre millor anar amb temps per a evitar imprevistos. Es poden consultar tots els horaris del metro ací per tal d’arribar a l’aeroport al menys dos hores abans de l’hora d’eixida, ja que es tracta d’un vol internacional.

Per altra banda, sinó es van a passar massa dies en la “Gran Manzana”, assegureu-vos de comprar les entrades a les atraccions que es tinga pensat visitar abans de començar el viatge. Podreu estalviar-vos les llargues coles que es formen en alguns llocs i evitar arribar allí i trobar-vos amb que ja no queden entrades disponibles.

Solen ser molt pràctics els diferents tipus de passes que permeten un determinat nombre d’atraccions per un preu tancat. Les més populars són la City Pass, la New York Pass i la New York Explorer Pass. Cada una d’elles ofereix diferents paquets i totes es poden adquirir online.

Ja amb tot perfectament organitzat, només queda gaudir del viatge i deixar-se dur per la voregin de la Gran Manzana, la ciutat que mai dorm i cada vegada més visitada pels valencians.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.