Comença a Canals la semana cultural

L’Ajuntament de Canals organitza la Setmana Cultural. Un esdeveniment on l’entramat cultural de la localitat mostrarà i difondrà tota la seua activitat.

Durant aquesta setmana, del 6 al 10 de maig, col·lectius com Apart, La Pebrella, el Club de Lectura, Vida Holística, Canals Cooperatius, Peroleres per la igualtat i Càritas ens oferiran presentacions de llibres, xerrades, lectures, visites guiades, recitals de percussió i mercadets solidaris.

A més, el dissabte 11 de maig a partir de les 10:30 hores del matí, l’avinguda de Vicente Ferri s’omplirà de carpes per albergar la trobada d’associacions culturals. Aquestes, mitjançant tallers, actuacions i demostracions promocionaran i difondran tot el que normalment desenvolupen i duen a terme com a col·lectius culturals.

Així destaquem la presència al llarg de la jornada matinal el ral·li fotogràfic d’Afca, la trobada de pintors de l’escola municipal, la de boixeteres de les ames de casa, el concert de l’Associació Musical Canalense, folklore popular amb les danses del grup Canyamars i xirimiters, desfilades de moros i cristians amb l’associació Intercomparses; a més de la participació d’Ada (Associació en Defensa dels Animals) i les demostracions dels cavalls del centre hípic i l’exhibició de l’escola de sevillanes.

La vesprada de dissabte començarà amb la romeria i desfilada del col·lectiu de sevillanes i del centre hípic, a més del concert del Cor Calixtí al monestir de les clarisses. Ja a les 23:00 hores, la jornada conclourà amb un espectacular i sorprenent concert de banda amb DJ a la plaça del Pont del Riu, on interpretaran música remember.

La Setmana Cultural conclourà diumenge amb el cercle de dones del col·lectiu Vida Holística, el concert de la Unió Musical Santa Cecília al centre cultural Papa Calixt III a les 12:00 hores i el “tardeo” violí–fusió a les 18:30 hores de la formació La Pua, també al centre cultural.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.