Comencen les obres en la séquia de L’Olleria perquè torne a fluir l’aigua

El temporal DANA que va passar per la Comunitat Valenciana va deixar un cúmul de desperfectes en moltes localitats valencianes.

L’Olleria es va veure afectada en la part del terme municipal més pròxima al riu Clarià. Tant és així, que va destrossar un aqüeducte, va omplir de fang, pedres i mala herba tota la séquia, i per aquest motiu, des d’aquell temporal, els agricultors de l’horta de L’Olleria s’han vist impedits de poder regar els seus camps.

La séquia pertany a la Comunitat de Regants, per tant, la Delegació del Govern, la Conselleria i la Diputació de València han deixat fora de les ajudes per a pal·liar els danys ocasionats per la DANA a aquesta Comunitat de Regants, encara que estan estudiant altres tipus d’ajudes.

Després de diverses reunions entre l’Ajuntament i la directiva agrícola, s’ha arribat a l’acord de procedir a concedir una subvenció per a reparar la instal·lació hidràulica i que torne a fluir l’aigua, perquè es desenvolupe, de nou, l’activitat agrícola de regadiu, tan arrelada en la nostra cultura mediterrània.

WhatsApp Image 2020-07-03 at 19.19.43

Font: Ajuntament de l’Ollería

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.