Compromís per Canals explica els “Dos anys de Govern” en un acte amb Amigó, Baldoví i Ferri.

Amigó, Baldoví i Ferri acompanyen als regidors de Compromís per Canals en l’acte “Dos anys de Govern”
L’acte va servir per rendir comptes amb la ciutadania i explicar els dos primers anys de participació al govern.
Ahir divendres 12 de maig es va celebrar a Canals l’acte “Dos anys de govern” que va ser presentat pel síndic de Compromís Fran Ferri, i al que Joan Baldoví i Maria Josep Amigó van acompanyar als regidors de Compromís per Canals Joan Carles Pérez, Mai Castells i Toni Sánchez. Un acte al que els regidors van explicar a la ciutadania que han fet al llarg d’aquests dos anys de govern i que pensen fer els propers dos.
Joan Carles Pérez, que abandonarà l’alcaldia el mes de juny en compliment del pacte local de govern, va centrar la seua intervenció en l’esforç que s’ha fet per tal d’augmentar l’eficàcia de l’administració local i en resoldre problemes com els dels abocaments incorrectes a la depuradora que s’arrastren des de fa molts anys i causen un important perjudici econòmic al poble. Una gestió que també ha tingut temps per a posar en valor la història local amb actes com les primeres Jornades Borgianes, millorar els accessos a la localitat amb intervencions com les de l’Avinguda Jaume I o millorar l’atenció al ciutadà.
Per la seua part, Mai Castells va informar que des de la regidoria de serveis municipals ha treballat per tal de reordenar la brigada municipal de forma que les incidències que sorgeixen al poble es resolguen a la major brevetat possible per tal d’evitar molèsties a la ciutadania. Una tasca que també ha inclòs moltes actuacions de prevenció per tal d’evitar problemes futurs. Una acció de govern en la que Castells va voler destacar l’esforç que s’ha fet per tal que la gent puga comunicar-se fàcilment amb la regidoria per tal d’informar sobre desperfectes, sol·licitar actuacions o plantejar qualsevol qüestió.
Toni Sánchez va centrar la seua intervenció en explicar com al front dels serveis socials ha reordenat i ampliat aquesta regidoria tan necessària en un moment de crisi com l’actual. Una regidoria que ha vist augmentats els seus recursos humans i econòmics per tal de poder ajudar millor a les persones i famílies que passen per moments complicats. Un treball que s’ha ampliat amb adhesió a nombrosos programes provincials i autonòmics que han ajudat a ampliar encara més una gestió centrada en les persones. Al seu torn d’intervenció, Maria Josep Amigó va indicar que des de la Diputació, tot i no ser una institució per la que el partit aposte a llarg termini, s’estava implantant una nova forma de fer política a la que el benestar de la ciutadania siga l’objectiu principal per damunt de les afinitats polítiques entre municipis i gestors de la Diputació. Una proposta que pretén fixar una nova forma de fer les coses al que cadascú reba el que li pertoca per damunt d’amiguismes i altres vicis del passat.
Joan Baldoví va prendre la paraula per tal d’explicar el seu treball al Congrés dels Diputats, confessant que sentia una sana enveja dels regidors i altres càrrecs d’equips de govern per les gran transformacions que estan portant a terme en benefici de les persones. Un treball ben diferent al seu de Madrid, centrat en defensar els interessos de la ciutadania valenciana front al govern de Rajoy. Baldoví va aprofitar la seua intervenció per ratificar que recolzarà qualsevol moció de censura que es presente contra el Partit Popular i Rajoy per ser un partit que amenaça les institucions i la democràcia que ” cal fer fora de les institucions perquè quan té corrupció mira cap a l’altre costat i que quan es descobreix que la té intenta amagar-la “.
Acte seguit va afirmar que a Madrid cal un govern de progrés que recupere la confiança en les institucions i resolga problemes com el de l’infrafinançament que patim i que dificulta molt que els valencians podem gaudir d’una millor qualitat de vida i millorar les nostres expectatives de futur econòmic i social.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.