Compromís per l’Alcúdia de Crespins condemna l’atac a la casa de Pepe Garrigós

No és la primera vegada que els intolerants actuen contra la gent del nostre col·lectiu.

Condemnem l’atac patit per la casa de Pepe Garrigós i li mostrem tota la nostra solidaritat al nostre company i alcalde de l’Alcúdia de Crespins. No és la primera vegada que els intolerants i els enemics de la democràcia mostren la seua cara més lletja al nostre poble ni la primera que les propietats de persones relacionades amb Compromís són atacades. Sols tenim un missatge per aquests totalitaris antidemocràtics: Si els vostres únics arguments són la por i l’agressió, no teniu res. No ens feu por i no deixarem que tanqueu el nostre poble a la presó de la vostra intolerància.
Aquest darrer atac es suma a una llarga llista que inclou actes vandàlics, assetjament a les xarxes socials i la difusió pública de notícies falses sobre membres del nostre col·lectiu local i del nostre grup municipal. Al nostre poble, com a molts altres, hi ha gent que sembla tenir por dels resultats de les eleccions i als que tot li val per tal de mantenir el seu estat de poder i privilegis. Persones a les que no li agrada que al nostre poble hi haja un partit d’esquerres, que els nostres regidors tinguen sempre les seues portes obertes per escoltar qualsevol persona o que intentem governar per totes les persones sense tenir en compte les creences o ideologia de cadascú. Gent que no vol un poble obert i inclusiu al que el benestar de les persones siga el més important.

Continuarem treballant per un poble que progresse, obert, democràtic i al que el respecte per les idees i les persones siga la base de les actuacions de l’administració. No pararem fins aconseguir una Alcúdia de Crespins democràtica, justa i igualitària.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.