Comunicat de l’Ajuntament de Moixent davant el nou brot de coronavirus
Malauradament, dos dies després de l’última comunicació realitzada en referència a la COVID-19, vos hem de traslladar nova informació donat que la situació ha canviat considerablement:
– En el dia de hui s’han conegut nous resultats POSITIUS de proves PCR de nou diagnòstic; no provenen de segones proves. Un total de 6 veïns i veïnes.
– Aquest brot detectat podria dir-se que prové de dos vessants que tenen origen en reunions socials i familiars, i l’afectació suposa, en quant a contactes directes amb les persones positives, que s’hagen de realitzar en aquests dies més de 100 PCR’s.
– La situació actual reforça més si cap la necessitat de complir sí o sí amb les mesures i recomanacions de prevenció i higiene establertes, com la referent a la formació de grups.
– Els resultats de les proves total a realitzar determinarà l’abast exacte però, mentrestant, totes i cadascuna de les persones, tinguen el resultat o no, i siga POSITIU o NEGATIU, deuen, OBLIGATÒRIAMENT, romandre aïllades fins que se’ls repetisca la prova per descartar la presencia de virus.
Recordeu que és essencial atendre a l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes sense oblidar el rentat freqüentment de les mans i la pròpia de mantenir la distància interpersonal de 1,5 metres per poder fer front a aquesta situació, sinó, no servirà de res els esforços que s’estan realitzant. Siguem RESPONSABLES.
Qualsevol persona que mostre símptomes compatibles amb la COVID-19 (febre, tos, mal de cap, diarrea i/o dificultat respiratòria), o que estiga en quarantena, no pot eixir de casa.
Per últim, anotar que el Centre de Salut es troba 24h a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta en els següents telèfons:
– Telèfon d’Urgències: 96 224 92 48.
– Telèfon de Cita Prèvia: 96 224 92 40

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.