Concentració de bolilleres a Canals – 2018

L’Ajuntament de Canals amb la col·laboració de les ames de casa de la Canals, han organitzat com és habitual cada any amb motiu de les festes Patronals en honor a Sant Antoni Abat, una concentració de bolilleres i bolillers que es celebrarà este proxim dissabte 13 de Gener al pavelló d’esports Ricardo Tormo.

La concentració reunirà al voltant de 700 bolilleres i bolillers que arribaran de tot arreu de la província de València, de Múrcia, d’Albacete i com no de les nostres comarques de la Costera, La Canal i la Vall d’Albaida .

Este event començarà cap a les 10 del matí d’este dissabte i es preveu que siguen molts els que visiten el pavelló per gaudir d´este art dels bolillos tan tradicional i arrelat a les nostres terres.

Cap a les 14:00 hores d’este dissabte es preveu que es tanque esta concentració de boixets amb un dinar de cassoles d`arròs al forn al Pavelló Ricardo Tormo.

Però la festa a Canals continuarà dissabte a la nit amb la presentació de la Festera de Grácia de Sant Antoni 2018 Srta. Carmen Salvador Arnau i la seua cort d’honor i els cuatre festers al mateix pavelló.

Fotos de la concentració de 2017

loading ...

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.