Continua sense aparèixer la menor de Canals

Des de dissabte passat, 15 de juliol, està desapareguda ANA CRIS, la Filla DE L’AMIC CRISTOBAL RENATO. Va eixir de casa a les 7,30 AM, i no s’ha tornat a saber res d’ella. Tots els intents per localitzar-la han estat infructuosos. Se li ha buscat en l’entorn d’Oliva-Gandia, Port de València, Canals i voltants. A data de hui dilluns els llums continuen molt apagades.

Huí, el programa LOS DESAYUNOS DE LA PRIMERA, de TVE es fa ressò de la notícia, al voltant de les 10.30 PM. Han enviat un equip de reporters sobre el terreny per tractar el millor possible la notícia.

La família demana que es faça ressò del programa, perquè la seua difusió arribe a la màxima audiència possible, per si puga aparèixer alguna pista que done llum al cas.

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE CANALS

Arrèl les notícies difoses per la menor de la població de Canals, volem aclarir que:

Tant l’Ajuntament, com la Policia i Guàrdia Civil han sigut sabedors des del primer minut i des del Consistori els hem traslladat la nostra completa disposició per col·laborar.

La Policia judicial ens ha demanat cautela amb les publicacions i informacions, recomanant-nos que els deixem treballar.

– Ajuntament i Policia Judicial estem en contacte regularment amb la família, als que recolzem per complet i compartim la seva preocupació.

Desitgem que tot es desenvolupe de la millor manera posible.

Comentaris Facebook

2 Responses to "Continua sense aparèixer la menor de Canals"

  1. Yolanda Alfaro Ortiz  17 julio, 2017
    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.