DIA INTERNACIONAL DE LA INVESTIGACIÓ CONTRA EL CÀNCER

Hui dijous 24 de setembre celebrem el Dia Internacional de la Investigació contra el càncer, un dia molt important per recordar la importància que té la ciència per combatre el càncer.

Aquest any commemorem aquest dia amb la col·locació d’unes pancartes al balcó de l’Ajuntament de L’Olleria, al del Cine Goya i al de l’antic Ajuntament en la Plaça La Vila, confeccionades pels xiquets i xiquetes del municipi amb la finalitat de poder ensenyar-los i conscienciar-los, des de menuts, de la importància que té la investigació, en aquest cas per a ajudar a frenar o eliminar el càncer en les persones, entendre el perquè del seu origen i buscar formes d’evitar-lo.

A més la façana de l’Ajuntament de L’Olleria es tenyirà de verd per recordar a la població la importància que té la investigació per erradicar aquesta malaltia.

Des de l’Ajuntament volem agrair a l’AECC de L’Olleria per la seua labor constant per fer possible que algun dia el càncer siga tan sols un record i als xiquets i xiquetes i a l’equip de professorat dels col·legis de la localitat, CEIP Isabel la Catòlica i CEIP Manuel Sanchis Guarner per fer possible la commemoració d’aquest dia amb la confecció d’aquests cartells.

A més volem animar als menuts i menudes a fer experiments i divertir-se sentint-se científics per un dia a través del següent enllaç: https://www.aecc.es/es/investigacion/ciencia-para-todos/talleres

Recordeu! Un país sense ciència és un país sense futur!

Font: Ajuntament de l’Ollería

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.