Dinar de Germanor a L’Olleria

El passat dissabte 22 de febrer, i amb motiu de la proximitat de la celebració del Mig Any Fester de L’Olleria, les capitanies 2020 del municipi conjuntament amb la Junta Central de Festes i l’Ajuntament, van organitzar un dinar de germanor que va reunir a 800 persones en els baixos del mercat del municipi.

Aquest esdeveniment va tindre dues novetats aquesta edició de 2020, la primera és el canvi d’horari de sopar a dinar, que va ser tot un éxit, ja que es va poder allargar un poc més la festa, i a més, es va realitzar el I Concurs de Caps d’Esquadra infantil, on varen participar una representació d’ambdós bàndols.

El dinar va consistir en una Paella monumental per a 800 persones que va necessitar: 13 litres d’oli, 4 kg de sal, 90 kg de Pollastre, 40 kg de conill, 7 kg de fetge, 60 kg de verdura, 80 kg d’arròs i 160 litres d’aigua.

El dia va tindre un marcat caràcter festiu on vam poder escoltar una gran varietat de marxes mores, marxes cristianes i pasdobles, seguit d’un fantàstic fi de festa amenitzat per Philantropic.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.