El camp del Llimoner segueix tancat.

Estic cabrejat. Es veia vindre des de feia algun temps, però no m’ho acabava de creure. I sí, finalment ho han fet. Era vespra de Nadal, un dia esplèndid després del temporal d’aigua que havíem passat, el meu fill i jo decidírem emprar el mati practicant l’esport que més ens agrada, jugar al futbol. I com altres tantes vegades, anàrem al camp del Llimoner. Ens vam quedar gelats. L’operari repassava els pastells d’una de les portes del cercat, assegurant-se que tancava bé. No es pot entrar –ens digué- si voleu heu de llogar el camp. Val 25 €. Com ha de pagar eixos diners un xiquet cada vegada que vol pegar quatre xuts? i el que va a córrer uns minuts a la pista? Segons l’operi, el camp du un manteniment que val diners i si es queda obert, els xiquets acaben trencant-ho tot. Segurament és el que li hauran dit des de l’Ajuntament. Bé, no podia creure el que escoltava. Imagine que en un acte de coherència, el següent pas serà tancar l’Avinguda. Sí, pel mateix motiu, estic cansat de veure com es maltracta el mobiliari urbà i la quantitat de fem que es tira al carrer, sols hi ha que pegar una volta quan la gent ja es retira a les seues cases.
Senyors regidors, el vandalisme es combateix amb cultura, hi ha que invertir més en educació i menys en reixes, sinó, la mateixa gent que maltracta el camp de futbol quan està obert, acabarà trencant les reixes que han posat. Al temps. I si es tracta de pagar, segur que hi ha opcions mes raonables que els 25 € que demanen.
Quan per fi podíem gaudir de bones instal·lacions… ens han ensenyat el caramelet i després ens l’han llevat de sobte. Així, preferisc l’antic esperit del Llimoner, camp de terra, porteries sense xarxa, però les portes obertes, al que de bo li agrada aquest esport és el que li importa. Segur que si el “Tio llimoner” veiés açò, no donaria el seu nom a un camp ple de reixes on no poden entrar el xiquets.

Article d’opinió/queixa de Mauricio Perales

14 Responses to "El camp del Llimoner segueix tancat."

 1. José Ramón Garrido  16 de abril de 2017

  Al Sr. Mauricio, No sé quan el que estàs comptant ha ocurrit, peró desde fa temps, no es eixa ordre la que tenen la companya que està al carrec del control del Poliesportiu. Pense que quan es publica una noticia deveu comprobar la certeça de aquesta. I on sient en part algo certe en un temps, hui no es totalment com diu aquest senyor.
  El camp del “Limoner” no está tancat per als usuaris. sinó per protecció dels contínuos actes vandàlics que algúns es dediquen a fer. Tothom que vulga jugar amb el seu xiquet ho pot fer sense cap despessa, es totalment gratuït, sempre i quan no estiga ocupat per algún tipus de events esportius (entrenos, partits …).. Ara bé, tenen que fer un xicotet esforç, anar al conserge demar-ho i ell t’obrirà sense cap problema. Evidentment la persona major té una responsabilitat en la cura del espài esportiu..

  Responder
 2. Anónimo  16 de abril de 2017

  Senyor ramon garrido,ja esta be de escuses i mentides,este carreganseu tot al poble,tireu la pedra i amagueu la ma i es paseu el mort uns a altres…vergonya deurieu d tindre,espere q quant arribe el dia el poble de canals us ho faiga pagar a les urnes

  Responder
 3. Jose Real Perez  16 de abril de 2017

  Sempre els xiquets que formaben part de una escola esportiva tenien el seu carnet de escola esportiva en el que tenien acces a cualsevol instalacio municipal, ja que com ARA habien pagat una matrícula al ajuntament

  Responder
 4. José vicente  16 de abril de 2017

  Señor José Ramón, hará más o menos mes y medio fui a trotar a la pista y un chaval que en ese momento estaba cerrando las vallas me comentó que si quería correr tenía que pagar, así que si tu dices que es mentira próximamente volveré a ir y le comentaré que me abra como tú me has indicado, veremos que me dice ¿ok? Todo la razón tiene Mauricio con su comentario.

  Responder
 5. Anónimo  16 de abril de 2017

  Sr. Anónim o el que es el mateix irresponsable. Mai no he segut cobard. El que ha fet, bé o mal mai ho he negat. Pot ser que tú si. Vergonya sols per fer mal. Que tinga error, segú. I la democràcia està per damunt de mi i per supost de tú.
  Al sr. J Vicente, pots anar-hi a corre. El preu individual es d’un euro. Si necesites més informació pots trucar-me 673892557;i et diré el perqué.

  Responder
 6. José Ramón Garrido  16 de abril de 2017

  Al sr. Anónimo. Mai he segut cobard, el que he fet, bé o mal ho he asumit. No sé si tú eres així. Sols es deu tenir vergonya per fer mal. I evidentment la democràcia està per damunt de mi i per supost de tú.
  Els preus per als pares que van en els xiquets a jugar es cero.
  Sr. J Vicente als majors que van a corre per la pista incluint tots els serveis es d’un euro per persona. Si vols més informació , 673892557.

  Responder
 7. Paco Martinez  16 de abril de 2017

  Q poca vergonya,q barbaritas inexplicables q estan fent-se a este poble

  Responder
 8. Jose Real  16 de abril de 2017

  Comparto la opinion de Mauricio, cuento mi caso personal, cuando cerraron las instalaciones comente lo ocurrido a la escuela en la que mi hijo realiza la actividad deportiva y luego al concejal de deportes, el concejal me dijo como tenia actuar y una primera vez nos dejaron entrar en las instalaciones, una segunda vez acudimos y ya no nos dejaron entrar y nos pidieron 25 eu , yo comente que tenia permiso del concejal y la respuesta fue que alli manda el gerente que gestiona las instalaciones, a dia de hoy espero todavía una solucion, y sin ir mas lejos el viernes estuvimos en el polideportivo y todo sigue igual

  Responder
 9. Javi-ana Albors  16 de abril de 2017

  Durant uns cuatre anys o mes he anat a correr a la pista mai he vist a ningu fent-li manteniment de les instalacions cuant he vist algu fent algo an segut entrenadors o algu k enxufava els espersors aixi que no entenc eixe preu tant elevat per fer us de unes instalacions que son del poble.

  Responder
 10. Mauricio Perales  17 de abril de 2017

  Sr. Garrido, gracies per la seua ràpida resposta.
  Diu que quant es publica una noticia es deu comprovar la certesa, es correcte, però també deu saber que, si com a responsable dona una instrucció u ordre, deu comprovar que aquesta es compleix. Es cert que vostè ens va dir que sol•licitant-ho al conserge podríem entrar, però també es cert que l’empresa que gestiona el poliesportiu, per veu del conserge, ens demana 25 €, que per a nosaltres es el mateix que dir-nos que no es pot entrar. I creieu-me, hem fet l’esforç, es mes, hem fet l’esforç d’anar-nos-en al poliesportiu de Xàtiva per aquest motiu. El que ja no se, es si la seua ordre no els ha arribat, o es que se l’estan passant pel forro. Açò ja ho deu aclarir vostè.
  Prenc de nou la seua paraula i demà ho tornarem a intentar. Ja li contaré.

  Responder
 11. Anónimo  17 de abril de 2017

  Jo tambe vaig anar i dien que hi havia que pagar 25€ inclus per als que jugaven a futbol que estaven apuntats

  Responder
 12. José Ramón Garrido  17 de abril de 2017

  Sr.Mauricio quan JReal diu que el divendres passat hi va tornar a passar. Ja es altra qüestió. Vosté estava parlant de Nadal i desde aleshores fins amb la ordre de gratuicitat podía haver ocurrit eixe fet. Peró el que compta Real es més greu. Ja us informe.

  Responder
 13. Alex Flocioiu  18 de abril de 2017

  com si abans no hi havia que pagar jajaja, sols que com no hi havien verjes passavem sense que ens importara que teniem que pagar

  Responder
 14. Anónimo  23 de abril de 2017

  Si vuigueu enterarse de les mentires que este consechal pregunteu a la directiva del Canals

  Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.