El Canalense perd a Chella

IMGP9105
El Chella es va imposar per un rotund 3- 1 al Canalense en el partit amistós disputat al camp Les Eres de Chella, en el qual, les inclemències meterològiques que van afectar de vent i pluja afecta als aficionats que es donaren cita al partit.
En la primera part es va jugar de poder a poder entre dos grans conjunts, amb un Chella molt segur en defensa demostrant una vegada més que és una de les defenses més completa, que es va encarregar d’anul · lar els contraatacs del Canalense, el que va permetre que l’equip es llancés amb plena llibertat a l’atac a la recerca del gol, el que va aconseguir Muñoz sobre el minut 30, arribant-se al descans amb l’avantatge dels locals.
La segona part va començar amb un Chella llançat a l’atac a la recerca del gol, aconseguint José Enrique davant un llançament de falta remata la pilota al fons de la porteria de Perales. El Chella no es conformava amb l’avantatge que tenia i minuts després Bola rematant una pilota aconseguia el tercer per al conjunt local. Ja en els últims minuts del encontre Izan va marcar el gol de l’honor per al Canalense.
Els de Gonzalo Gomez tras este partit a on les sensacions segurament no series les esperades en ell, disputaran el proxim partit de Lliga en casa del Xabia.
 Per a aquest partit el Chella va traure un onze inicial format per: Bordería, Adrián, Pablo, Ángel, José Enrique, Sergio, Lelo, Evaristo, Muñoz, Victor y Carlos. Mentre que el Canalense va treure a Perales, Lloret, Vila, Izan, López , Calatayud, Barberà, Aitor, Vicente, Richar i Lozano.