El Canals tanca el 2013 amb una victoria contundent

IMGP1422
Jornada 14. UD Canals B 6-2 UDF Navarres

El Canals B torna a guanyar i va ser per golejada contra el Navarrés, en un partit que va ser dominat pels locals, davant un equip visitant que es va desplaçar amb dues baixes molt importants com són Roch i Payalis que van ser expulsats.
La primera part era de domini local que al minut 15 es va trobar amb un gol de Baselga. Després d’aquest gol el Navarres i va llançar a l’atac en busca del gol de l’ empat, però la falta d’encert en el tir i l’acció de la defensa local va anul · lar qualsevol intent per aconseguir-ho. En el minut 40 Paulino que va realitzar un gran partit, aconseguia el segon per als locals i uns minuts després en el 45 el tercer, marcador amb què es va arribar al descans.
La segona part el domini continuava sent local, pero en el minut 50 Vicente aconseguia el primer per al Navarrés, gol que va animar al conjunt de la Canal que ellaça l’atac a la busca del gol per acurtar diferències, obligant a la defensa local a haver-se de feina a fons. Però en el minut 65 Barsella aconseguia el quart gol. En aquests minuts finals del partit es va desenvolupar un joc ràpid i segur dels dos equips, aconseguint de nou el conjunt local el cinquè gol per mediació de Paulino al minut 75, però deu minuts després els visitant Fabra aconseguia el segon gol per al seu equip. Ja en els últims moments del encontre en el minut 88 Perucho arredonia el marcador per als locals amb el sisè gol.
Després d’aquesta victòria els de Jordi Jane tanquen l’any en quarta posició amb trenta-un punts i obriran l’any en Beniarres, mentre que els de Paco Martinez són novens amb dinou punts i visitaran la rebran la propera jornada al Cocentaina.
Fitxa Técnica:

UD Canals B: Kevin, Jesús, Mora, Quique, Perales, Rafa, Josep (Sergio 57 ‘), Emilio (Perucho 75’), Ruben Colomer (Barsella 62 ‘), Paulino i Baselga (Tomás 70’).
UDF Navarres: Toño, Pelu, Fabra, Barty, Ciu (Pepe 60 ‘), Vicente, Sergio, Angel, Pawa, Rafa i Coca (Corona 20’).
Gols: 1-0 Baselga (15 ‘), 2-0 Paulino (40’), 3-0 Paulino (45 ‘), 3-1 Vicente (50′), 4-1 Barsella (65′), 5-1 Paulino (75′), 5-2 Fabra (85′) i 6-2 Perucho (88’).
Árbitre: Jordi Puig Linares. Va amonestar als locals Kevin, Quique, Rafa, Josep i  Ruben Colomer. Mentre que l’Navarrés  va amonestar a Barty, Ciu, Fabra, Angel i Rafa. Va expulsar per doble amonestació el local Paulino.