El club de Natació La Costera organitza la quarta edició del Non Stop de Natació i arreplega diners per a la Fundació Ronald McDonald

El Club de Natació La Costera ha organitzat per quart any consecutiu l’edició del Non Stop de Natació en Canals que, des de l’any passat, arreplega diners per a entitats o fundacions que treballen amb causes benèfiques. Enguany els afortunats han estat els de la Fundació Ronald McDonald, que té un pis d’acollida enfront de La Fe de València que permet a les famílies viure prop de l’hospital on els xiquets reben tractament mèdic crònic.

Durant 10 hores, els més de 200 participants han nadat de forma no competitiva. Els esportistes han pagat una quota d’inscripció de 5 euros, tres dels quals s’han destinat directament al pis d’acollida i la resta a pagar les despeses d’organització, que han inclòs beguda i fruita durant tota la jornada i activitats paral·leles d’animació.

La música d’un DJ pel matí i el concert d’un grup local per la vesprada han animat la piscina de Canals, que s’ha convertit en el centre neuràlgic de l’oci i l’esport solidari, una iniciativa que va sorgir fa uns anys aprofitant que es celebrava la jornada de natació ininterrompuda.

Cada esportista nada 15, 30 o 60 minuts i s’han establerts categories femenines i masculines, també per a discapacitats, que han obtingut un trofeu com a premi per als primers.

Com veuen, una jornada esportiva es pot convertir en una jornada benèfica, un pas menut per al llarg camí de la solidaritat.

Texte i video de la TV Comarcal.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.