El club natació la costera de Canals per primera vegada a un campionat autonòmic

IMG_5737

El Club Natació La Costera de Canals va participar el passat cap de setmana al Campionat Autonòmic Infantil d’estiu celebrat a Elda.

El club va estar representat pel nadador Pablo Ferri Ferrer que es va guanyar la plaça per participar a aquest campionat al obtindre les marques mínimes que es requerien per a les proves de 50m, 100m i 200 m lliure.
El dissabte de vesprada va realitzar la prova de 50m lliure, mentres que el diumenge de matí va nadar la prova de 100m lliure i ja de vesprada a la jornada final va realitzar la prova de 200m lliure.

La seua participació va ser molt positiva ja que a totes les proves on va nadar va baixar la marca personal que tenia abans de la competició fixant-se aquestes en els següents temps: 50m (28,25)—100m (1:00,57)—200m (2:16,53).
Cal destacar que a les proves de 50m i 100m lliure es va quedar a poc més d’un segon per a obtindre marca mínima per a participar al campionat d’Espanya Infantil.

No obstant això ens quedem amb la bona experiència d’haver estat per primera vegada en la historia del club amb els millors clubs de la Comunitat Valenciana a un campionat autonòmic però sobretot volem incidir amb la ilusió, el treball i el gran esforç que ha realitzat Pablo per a aconseguir aquest 1er objectiu intentant superar-se dia a dia.

Des del Club Natació La Costera de Canals li donem l’enhorabona i li agraïm el seu bon exemple per a la resta de nadadors/es del nostre club.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.