EL COL·LEGI SANT ANTONI ABAT PARTICIPA AMB GRAN ÈXIT A LES JORNADES D’ATLETISME A XÀTIVA

El Club Atletisme Xàtiva junt amb el Consell Esportiu Municipal de Xàtiva han organitzat una competició interescolar per tal de fomentar l’atletisme entre els joves.

Un total de cent disset xiquets, nascuts entre els anys 2000 i 2007, han participat en aquesta jornada atlètica. El col·legi ha aportat vint-i-dos grans atletes que han competit en diverses proves:

A la categoria de Pre-Benjamí en la prova de 200 m: Pedro Miñarro, Teresa Gómez, Irene Cueva, Raúl Ferrer, Toni Megias, Óscar Mira, Adrián Navarro, Maica Andrés, Romeo Romo i Jorge Miñarro (alumne de 3 anys).

A les categories Benjamí i Aleví: Míriam Vila, Amina Darhoni, Susana Miñarro, María Fogués, Lara Serrano, Lucía Pérez, Jorge Mira, Joan Perales, Luís Catalá, Alejandro Sanz, Alberto Gómez i Arantxa Tello  (proves de 50 m, 500 m, salt de llargada i llançament de pes).

Tots els atletes han aconseguit una medalla commemorativa per haver participat en aquesta jornada i els guanyadors han rebut una medalla distintiva.

Cal remarcar que el nom del nostre col·legi s’ha escoltat fins a huit ocasions diferents perquè hem resultat vencedors en els primers llocs de les següents proves:

-Amina Darhoni. 1a classificada en la prova de 50 m i 2a classificada en salt de llargada.

-Susana Miñarro. 1a classificada en la prova de salt de llargada i 3a classificada en la prova de 50 m.

-Lara Serrano. 3a classificada en la prova de salt de llargada.

-Joan Perales. 3r classificat en la prova de salt de llargada.

-Luís Catalá. 3r classificat en la prova de 50 m.

-Alberto Gómez. 3r classificat en la prova de salt de llargada.

http://vl.parroquiacanals.com/el-col%C2%B7legi-sant-antoni-abat-participa-amb-gran-exit-a-les-jornades-datletisme-a-xativa/

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.