L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors del govern van rebre ahir el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, en la travessia de la CV-50 on s’han fet les actuacions.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha finalitzat la primera fase de les obres per a millorar la seguretat viària en la CV-50 de Tavernes.

Ahir de matí, el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors del govern, va visitar les obres dutes a terme per la Generalitat que han consistit en la construcció d’una rotonda que resol la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes, i que és la porta d’entrada a la zona residencial. D’esta manera, es pretén millorar la funcionalitat de la travessia, prescindint dels semàfors.

A més, s’han implantat mesures de moderació de la velocitat, amb una mitjana física, s’han eliminat els girs a l’esquerra i s’ha fet un pas de vianants amb un refugi central i una barana per donar major seguretat a l’hora de creuar la travessia.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.