El Fòrum d’Ocupació Connecta Labora es realitza a la Casa de la Cultura de Xàtiva

EL FÒRUM D’OCUPACIÓ CONNECTA-LABORA ES REALITZA A LA CASA DE LA CULTURA DE XÀTIVA

  • El Fòrum d’Ocupació será el 5 de desembre en la Casa de la Cultura de Xàtiva a les 09:30h i estarà dirigit per a tot el públic dels municipis de La Costera i La Canal de Navarrés i, a més, l’assistència i la participació serà gratuïta.
  • El Fòrum comptarà amb la participació d’empreses oferents d’ocupació, simulacions d’entrevistes i taules redones per a debatre i compartir idees de treball.

Labora Servei d’Ocupació i Formació amb la col·laboració del Pacte Territorial Costera – Canal celebren el Fòrum Connecta Labora el dijous 5 de desembre en la Casa de la Cultura de Xàtiva a les 09:30h i conviden a tothom a participar en l’esdeveniment.

L’objectiu del Fòrum és augmentar les oportunitats d’integració en el mercat laboral de les persones aturades de la província. Tanmateix, es tracta d’una ocasió per a posar en contacte a tots els usuaris de Labora amb les empreses d’ocupació de la zona assistents a l’esdeveniment organitzat. Tothom pot consultar la programació de la jornada en la web www.connectalabora.es per a reservar cita en una entrevista o participar en les diverses activitats programades.

Gran part de l’espai estarà dedicat per a les empreses perquè oferisquen ofertes de treball i realitzen entrevistes reals per a incorporar personal a la seua plantilla.A més, experts i professionals del sector explicaran al públic les últimes tècniques de cerca d’ocupació i tots els serveis dels quals disposa Labora.

Respecte als horaris, la jornada començarà a les 09:30 hores amb la inauguració de l’esdeveniment. Aquesta inauguració compatarà amb les intervencions de Rocío Briones Morales, directora general d’Ocupació i Formació de LABORA; Roger Cerdà Boluda, alcalde de Xàtiva; i Mª José Tortosa Tortosa, presidenta de la Mancomunitat de la Costera-Canal i presidenta del Pacte Territorial Costera-Canal.

Durant tot el matí es realitzaran diverses activitats en els diferents espais disponibles per a tots els assistents: el saló d’actes, l’aula TIC i la zona dels tallers, entrevistes i stands informatius. A les 14:00 hores es farà un xicotet descans fins a les 16:00. Després es començaran una altra vegada les activitats fins a l’hora de la clausura i lectura de les conclusions de la jornada.

Des del LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació amb la col·laboració del Pacte Territorial Costera – Canal us conviden a participar en l’esdeveniment per a impulsar el treball en els municipis de les comarques La Costera-Canal i a establir una relació entre tot el públic i les empreses assistents. L’entrada serà gratuïta amb l’aforament limitat.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.