EL GRAN TEATRE DE XÁTIVA, ÚLTIMA ESTACIÓ VALENCIANA D’ALADÍN

ALD_1501

El proper diumenge 10 de novembre, ALADÍN, UN MUSICAL GENIAL, de Trencadís Produccions, dirá adéu a les terres valencianes des de Xativa. L’espectacle, protagonitzat per Naím Thomas i dirigit per Jose Tomas Chafer; després de passar per Villena, Xest i Gandia; acabara, a Xativa, les funcions programades a casa nostra, per al 2013.

En paraules de Jose Tomas Chafer: “A partir de Xativa comencem tota una aventura que ens permetra acostar la nostra visió d’aquest conte meravellós, a teatres de tot l’estat. Passarem per Plasencia, Gijón, Pamplona, Leganés, Vigo, Osca, Santander…”

Des que es va estrenar a Villena, el 4 d’octubre, ALADÍN, UN MUSICAL GENIAL ja ha fet algunes actuacions a Andalusia, Castella la Manxa i Múrcia, intercalades entre les funcions a Valencia. L’exit ha sigut indubtable: 1600 espectadors a Alcala de Guadaíra, ple absolut en la funció d’Atarfe, cinc funcions al Víctor Villegas de Múrcia amb l’auditori de gom a gom… Quan li preguntem a Jose Tomas Chafer pel secret de l’exit ens contesta: “No hi ha mai un secret únic.
Les coses van bé o malament perque se sumen una serie de circumstancies. En el nostre cas, jo crec que la historia que ens serveix com a base és un pilar fonamental d’aquesta acceptació, realment aclaparadora, per part del públic. A banda, supose que també hi té molt a veure l’esforg, la illusió, i un equip creatiu de luxe.”

L’espectacle compta, amb música original de Jose Doménech, coreografies de Pachi. G Fenollar i text de Josep Molla i Jose Tomas Chafer. També Participen en la creació de l’espectacle Juanjo Llorens (illuminació), Joan Miquel Reig (figurinista), Nacho Diago (assessor de magia), Luis Crespo (escenografia), Mavi Lorente (entrenadora vocal), Inma Fuentes (caracterització), Luis Manuel Leal (mestre d’armes) i Enric Juezas (fabricació de titelles). Segons el director: “Amb un equip com aquest, el meu treball es converteix en un passeig en que tothom va facilitant-te el camí perque pugues arribar on tu vols. Tot un luxe, poder comptar amb aquest grup huma i professional realment excepcional.”

ALADÍN, UN MUSICAL GENIAL, es podra veure a Xativa, aquest diumenge, 10 de novembre a les 18.00h i 20.00h. Les entrades es poden aconseguir a la Casa de la Joventut de Xativa, a la taquilla del teatre, a instanticket.es o al telefon 902 440 300.


Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.