El grup Popular de Canals presenta una sol•licitud de plenari Extraordinari.

El passat 2 de Novembre el Grup Popular de Canals va presentar per registre d’Entrada dos mocions i una sol•licitud de plenari extraordinari per tractar les mateixes.

La primera de les mocions pretén derogar les delegacions del plenari a l’alcaldia i a la junta de govern local. Des del nostre grup entenem que no es lògic que un equip de govern en minoria puga prendre decisions que deurien ser presses pel plenari sense consultar amb aquest. Aquestes delegacions havien estat aprovades en legislatures anteriors, per fer més àgil i eficient la gestió, però entenem que en la situació actual, aquestes deuen ser recuperades pel principal òrgan de decisió de l’ajuntament.

La segona d’elles fa referencia a les retribucions dels diferents regidors i regidores actualment a l’equip de govern, des del nostre grup sempre hem sigut molt crítics en la proposta que va ser aprovada a principi de legislatura, on durant 4 anys, tan l’alcalde (2 anys de Gent de Canals i 2 anys de Compromis), com el tinent alcalde, anaven a tindre el mateix sou durant tota la legislatura, es a dir, el poble de Canals anava a pagar dos Alcaldes durant els 4 anys de legislatura. Aquesta proposta va ser aprovada pel quatripartit, actualment dissolt després de l’eixida del Patit Socialista del govern, i per tant, el que volem es que es porte novament a debat aquesta decisió, i en cas de no tindre la majoria, que l’Alcalde presente una nova proposta que puga ser recolzada de nou per la majoria del plenari.

Les dos mocions no han sigut ben rebudes dins de l’equip de govern, que estan intentant boicotejar aquestes per a que no isquen endavant convocant el plenari divendres a les 10:30 del matí, on la majoria de regidors de l’oposició estem treballant, e intentant arribar a acords previs als despatxos, mostrant així la seua aposta per la transparència.

Grup Popular Canals

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.