El president de la Diputació i diputats i diputades provincials assistixen l’Encesa de la Foguera de Canals

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, la vicepresidenta Mª Josep Amigó, la diputada Dolors Gimeno i els diputats Modesto Martínez i Vicente Mompó van assistir en la nit del dijous a la tradicional ‘Encesa’ de la Foguera de Canals, que marca el començament de les festes de Sant Antoni en este municipi de La Costera.

La de Canals és la major foguera del món i cada any rep la visita de turistes atrets per l’espectacularitat del foc en honor del patró. Un any més, la Diputació ha volgut participar en una de les festivitats més rellevants de la província, des de l’inici de les festes a la Casa de la Vila i els vespres a l’església parroquial fins a ‘l’encesa’ d’una foguera de 20 metres d’altura a la qual vilatans i visitants encomanen els seus desitjos per al nou any.

Al final de l’acte central d’esta primera jornada de les festes de Sant Antoni, que continuaran durant el cap de setmana, el president de la Diputació, Toni Gaspar, i la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, van baixar a peu de foguera per a agrair als bombers del Consorci Provincial el seu treball durant ‘l’encesa’ per a garantir la seguretat de les persones.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.