El President i la directiva de la UD Canals presenten la dimisió.

La Junta Directiva de la U. D. CANALS, vol comunicar a tots els aficionats de la U. D. Canals, que en el del dia de hui, el seu President i per tant, tota la Junta Directiva, ha presentat la seua dimisió a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals.
El principal motiu de la dimisió és:
Que per la Regidoria d’Esports, ens van prometre per tal de fer-nos càrrec del club, que la subvenció per a l’any 2017 seria nominativa i que es cobraria el 50% en gener i la resta en el mes de maig, peró s’ha cobrat el 50% en el mes de maig, a quatre partits de finalitzar la lliga quan ja no es podia fitxar a ningú, i la resta fins el dia de hui no sabem quan es cobrarà tenint en compte que encara hi ha deutes pendents amb jugadors i amb la Federació Valenciana de Futbol.
En consequencia la subvenció no ha sigut nominativa incomplint un dels principals acords pactats a l’inici de la temporada.
Pensem que d’esta manera un club no pot funcionar, sense saber en quants diners de subvenció es pot comptar ni quant es faran efectius, per la qual cosa no es pot planificar una temporada seriosa.
Agraïr a totes les persones que ens han ajudat durant tota la temporada a mantenir la ilusió per aconseguir la permanència en la categoria de Preferent, cosa que aconseguirem l’últim partit de lliga.
També volem dessitgar sort a la Junta Directiva que es faça càrrec de la direcció del club.
Convidem a aquelles persones que vullguen fer-se càrrec de la direcció del Club que ho comuniquen a la Regidoria d’Esports a la major brevetat, per tal de poder planificar en el temps suficient la pròxima temporada.
Canals 1 de juny de 2017
LA JUNTA DIRECTIVA DE LA U. D. CANALS

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.