El rotglaner Abel Martí  és escollit nou secretari general dels Joves Socialistes de la Costera – la Canal de Navarrés.

La xativina Carla Pastor i la navarresina Minerva Pascual ocuparan la vicesecretaria general i la secretaria d’organització en la nova executiva.
El dissabte 24 de març, a la seu dels socialistes de Xàtiva, els Joves Socialistes de les comarques de La Costera i La Canal de Navarrés celebraren el III Congrés comarcal que seria l’encarregat d’escollir la nova direcció executiva per als pròxims quatre anys de l’organització juvenil dels socialistes, la qual encapçalarà Abel Martí, de Rotglà i Corberà, després de rebre la confiança unànime de tots els militants congregats, en un acte emotiu que va comptar amb l’assistència del secretari general de Joves Socialistes del País Valencià, Fran López, el secretari general comarcal del PSPV-PSOE, Roger Cerdà i la secretària general local dels socialistes xativins, Xelo Angulo, així com de l’alcaldessa de Vallada, Maria José Tortosa, del secretari d’Organització José Luís Juárez i del secretari local de Canals, Cristian Juan.
Al Congrés també es valorava la gestió de l’executiva comarcal anterior, liderada per la regidora de Xàtiva i presidenta de Joves Socialistes del País Valencià, Lena Baraza, qui s’acomiadava de l’organització després de 6 anys al capdavant de la secretaria general. La seua gestió fou recolzada amb el vot unànime a favor de tota la militància, fet que exemplifica la unitat i solidesa de l’organització dels Joves Socialistes de les dues comarques. Lena va tindre unes paraules per al seu equip sense el qual “no haguera tingut les forces necessàries per seguir endavant”, així com va transmetre la seua voluntat de seguir treballant colze a colze amb la nova direcció comarcal.
Al seu discurs, Abel Martí, després de dirigir unes paraules d’afecte a qui durant tant de temps s’ha entregat a l’organització comarcal, a les quals es van sumar Roger Cerdà i Fran López, va expressar la seua voluntat per arribar a tots i cadascun dels i les joves de la Costera i la Canal de Navarrés. “És el moment de construir el nostre futur, de què les nostres comarques tinguen esperança” va concloure. Formaran part de la nova direcció comarcal, les xativines i xativí Carla Pastor, Sara Chulià i Rafa Penadés, com a vicesecretària general i secretària d’igualtat, secretària d’educació i universitats i secretari d’administració respectivament, Minerva Pascual, de Navarrés, com a secretària d’organització, Dani Tortosa, de la Llosa de Ranes, com a secretari de comunicació, la moixentina Tamara Ortiz, com a secretària de política lingüística i Gerard Aguado, de Llocnou d’en Fenollet, com a secretari de memòria històrica.
A la clausura del Congrés dels Joves Socialistes de la Costera – la Canal de Navarrés, Roger Cerdà va mostrar tot el recolzament del PSPV-PSOE comarcal en la nova etapa que comença per als joves de la comarca, així com el seu agraïment pel compromís que Joves Socialistes està tenint amb el socialisme comarcal. Fran López, per la seua part, expressà l’orgull de la revolució generacional que els Joves Socialistes han iniciat a la nostra Comunitat, així com l’ajuda de tota l’organització per a la nova executiva.

Abel, Carla i Minerva
Foto de grup
Nova executiva JSCC

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.