Canals acollirà, com ve sent habitual, l’estrena del vídeo promocional del Gran Premi Motul de Motociclisme de la Comunitat Valenciana 2019. El pròxim 23 d’octubre, a les 19.00 hores, el Centre Cultural Calixt III serà l’escenari de la presentació de la carrera que se celebra cada any al Circuit Ricardo Tormo i que tanca la temporada del Campionat Mundial de Motociclisme. 

L’esdeveniment comptarà amb la presència de personalitats destacades del món de les motos com el campió d’Europa, Julián Miralles; el campió del Món, Nico Terol; el director del circuit, Gonzalo Gobert, i el President de la Federació Valenciana de Motociclisme, Carmelo Fernandez. Amb ells, el productor del vídeo, Toni Aragonés, i la família Tormo.

També estaran presents autoritats polítiques com la Secretaria Autonòmica d’Esports, Raquel Tamarit; el Director General d’Esport, Josep Miquel Moya; el Diputat d’Esports, Andrés Campos, i l’Alcaldessa de Canals, Mai Castells. 

Abans de la presentació del vídeo, es realitzarà una visita a l’exposició permanent sobre Ricardo Tormo al Pavelló Municipal que duu el seu nom. 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.