Els candidats han volgut dirigir unes paraules al seu veïnat

Diumenge se celebra la consulta d’opinió per a triar alcaldes pedanis

L’Ajuntament de Canals ha organitzat una consulta d’opinió per a triar alcaldes pedanis a La Torreta i Aiacor. L’elecció d’aquests càrrecs és competència de l’Alcaldia de Canals, però amb aquesta iniciativa es pretén fomentar la participació ciutadana. Els veïns i les veïnes de les pedanies podran votar aquest diumenge 24 de novembre.

Els d’Aiacor ho faran de matí, entre les 9.00 i les 12.00 al Centre Jove de Canals. A La Torreta es votarà de vesprada, entre les 16.00 hores i les 19.00 hores a l’Escoleta Infantil. En ambdues meses de votació hi haurà un vocal i un secretari.

Estan cridats a donar la seua opinió aquells majors de 16 anys que acrediten viure a la pedania o tenir-hi un habitatge al seu nom. També els seus familiars directes. Les paperetes, que s’entregaran en les meses, duran els noms dels candidats i els votants hauran de marcar una de les caselles.

Els candidats han volgut escriure unes paraules dirigides als veïns i les veïnes. Podeu llegir-les prement fent clic sobre el nom de cadascun d’ells

Candidats Aiacor:

– Juan Carlos Ibañez Climent

Candidat Joan Carles Ibáñez Climent.

Done les gràcies a la regidoria de participació ciutadana per potenciar l’elecció de l’alcalde pedani (representant de l’alcaldia) al poble d’Aiacor.

Presente la meua candidatura per treballar i atendre les necessitats del meu poble i la seua gent, contant amb l’experiència de tres legislatures com alcalde d’Aiacor.

Fent arribar les necessitats i inquietuts del poble a l’ajuntament contant amb la seua bona voluntat i sensibilitat per tot allò que considere prioritari.

Per això vos demane que acudiu a votar el proper diumenge 24.

– Vicente Baldoví Mollá

VICENTE BALDOVI MOLLA

CONSIDERO QUE SOY UNA PERSONA ADECUADA PARA ESTE PUESTO, YA QUE TENGO EXPERIENCIA EN EL MISMO, Y MUCHA ILUSIÓN POR EJERCERLO.

 

PROPONGO LAS SIGUIENTES MEJORAS:

1.-SOLICITAR MÁS ATENCION MÉDICA PARA TODOS, YA QUE EN LOS ÚLTIMOS AÑOS LA ATENCIÓN NO HA SIDO LA MÁS ADECUADA PARA LOS CIUDADANOS Y MUCHA GENTE SE HA CAMBIADO A CANALS.

2.- ATENDER A LOS MAYORES QUE TENGAN QUE DESPLAZARSE Y NO TENGAN MEDIOS PARA HACERLO.

3.-ATENDER NECESIDADES DEL PUEBLO.

4.-ACONDICIONAMIENTO DE CALLES Y CAMINOS RURALES QUE ESTÉN EN MAL ESTADO.

5.-UN SALÓN SOCIAL PARA MAYORES EN EL QUE TENGAN DIFERENTES ACTIVIDADES LÚDICAS.

 

EN DEFINITIVA, MI INTENCIÓN PRINCIPAL ES QUE LA PEDANIA TENGA UN REPRESENTANTE, PARA ATENDER TODAS LAS PETICIONES O NECESIDADES DE TODOS LOS CIUDADANOS, SIENDO EL NEXO DE UNIÓN ENTRE ELLOS Y EL AYUNTAMIENTO DE CANALS.

 

SALUDOS COORDIALES,

VICENTE BALDOVI MOLLA

Candidats La Torreta:

– Carmina Cardona Tortosa

Carmina Cardona Tortosa

Em diuen Carmina Cardona Tortosa, tinc 52 anys acabats de complir i em considere una persona extravertida, emprenedora, propera a la gent i amb ganes de treballar. A hores d’ara sóc presidenta de l’Associació d’Ames de Casa i Consumidors Tyrius de Canals, el meu poble al qual estic molt agraïda perquè m’ha ajuda molt en este impàs que estic vivint i que et destrossa la vida no sabeu de quina manera. Em distrau, em manté ocupada la ment, em fa adornar-me’n que les coses materials no tenen el valor que li donem i que hi ha persones que han demostrat que m’aprecien. Eixe contacte amb la gent m’agrada, l’estima amb la qual em saluden em fa sentir que paga la pena treballar per totes elles, dins les meues possibilitats.

No haguera pensat mai poder arribar a presentar-me com a representant de l’Alcaldia de Canals, en este cas de l’Excma. Alcaldessa Mai Castells, en la pedania de La Torreta, perquè crec que és un càrrec que necessita una mínima dedicació per atendre i escoltar la veu i les queixes de tot un veïnat. Un veïnat al que aprecie, al que li tinc molta estima perquè disfrute del seu caliu cada dia, en un ambient com si fóra el d’una família. Asomar-te al carrer, per on sempre passa algú, i poder dir “bon dia” o “bona vesprada” i també passejar per les nits a l’estiu, on encara hi ha qui pren la fresca, em dóna molta satisfacció.

Supose que, afortunadament, l’educació que he rebut dels meus pares m’ha fet ser com sóc. Potser ara em trobe en el moment de presentar-me voluntàriament a la consulta veïnal sobre els alcaldes pedanis del proper 24 de novembre. Només em queda dir als veïns i les veïnes de La Torreta que, si confien en mi, intentaré no defraudar-los.

– Vicente Pérez Ferrer

Benvolguts veïns i veïnes de la Torreta,

Sóc Vicent Pérez Ferrer, fill i net de torrentins. De la meua iaia Angelita “la barrala” he aprés a estimar aquests carrers i aquest barri. Del meu iaio Pepe “Viola” he aprés la importància que té per a cadascun dels veïns i veïnes la història dels seus carrers i les tradicions que ací es celebren.

Des de ben menut he xafat la Torreta, he jugat pels seus carrers i he fet grans amistats. M’he ensenyat a estimar els seus monuments i inclús el 2011 vaig tindre l’oportunitat de formar part de la festa com a fester de la Santa Creu.

Com sabeu, el diumenge 24 de novembre tenim l’oportunitat d’escollir entre totes i tots el seu representat i no sentiria major satisfacció que amb el vostre suport féreu possible que fóra jo, m’agradaria escoltar els vostres suggeriments i transmetre les vostres propostes i entre totes i tots recuperar eixa passió i estima per la Torreta.

Ja que a estimar-la em van ensenyar els meus avantpassats, però a valorar-la he aprés jo des de les vivències i els records que em porten els seus carrers.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.