Els homenatges a Concha Piquer i Nino Bravo protagonitzen les Nits al Túnel d’aquest estiu

Un any més, la regidoria de Cultura organitza dos espectacles al paratge del Túnel de Canals per acostar el teatre i la música als ciutadans en un escenari privilegiat.

El primer dels espectacles es tracta d'”Un Beso y una Flor”, musical dedicat a la figura del cantant valencià Nino Bravo que es durà a terme el divendres 6 de juliol a les 22:00.

La segona funció és “Tatuaje”, musical homenatge a Concha Piquer que es va haver de suspendre el passat any a causa de les inclemències meteorològiques. La regidoria de Cultura torna a apostar enguany per aquest espectacle en forma de recorregut per la vida de la valenciana a través de les seues cançons, les seues vivències i èxits, tant a Amèrica com a Espanya. La cita per a veure “Tatuaje” és el 13 de juliol a les 22:00.

Pel que fa a les entrades, cada funció té un preu de 7€ però la Regidoria facilita un abonament per a assistir als dos musicals per 10€. Així mateix, a les entrades s’inclou l’autobús d’anada i tornada al Túnel i un refresc. Per a aquells que es duguen el sopar també hi haurà servei de taula.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.