En marxa les dues noves pistes de pàdel

AJCA1553_stitch_1Ja estan en funcionament les dues noves pistes de pàdel que l’Ajuntament de Canals ha construït al Poliesportiu Municipal, amb unes dimensions de 20 x10 m. útils cadascuna s’integraran dins del conjunt de pistes esportives municipals existents al poliesportiu, concretament on es trobava situada la pista de tennis.
En els últims temps s’ha vingut detectant un increment important d’aficionats al pàdel, és per això que l’equip de Govern augmenta els serveis que ofereix el poliesportiu després de les sol · licituds i demanda dels veïns, per l’alt nombre d’esportistes que practiquen el pàdel a Canals, mentre que la pista de tennis es trobava en desús.
Com a acte inaugural l’Ajuntament amb la col · laboració del Club Pàdel Canals ha organitzat per al dia 21 de juny un torneig en la modalitat de “Trofeu Americà”, també està programat el II Trofeu José Gramage per als dies 10,11,12 i 13 de juliol.
Segons el regidor d’Esports, Antonio Pérez, “amb aquestes noves instal · lacions continuem millorant i ampliant les dotacions esportives en el nostre municipi i posant a l’abast dels nostres ciutadans totes les facilitats possibles perquè puguen dur a terme la pràctica esportiva.

Comentaris Facebook

En marxa les dues noves pistes de pàdel

Ja estan en funcionament les dues noves pistes de pàdel que l'Ajuntament de Canals ha construït al Poliesportiu Municipal, amb unes dimensions de 20 x10 m. útils cadascuna s'integraran dins del conjunt de pistes esportives municipals existents al poliesportiu, concretament on es trobava situada la pista de tennis.

(más…)

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.