Es convoca el concurs de cartells de les Festes Patronals de 2020

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Cultura, ha convocat un concurs per al cartell anunciador de les Festes Patronals de l’any 2020. Es repartiran un total de 5 premis, amb quanties que aniran des dels 50€ fins als 1000€ per al guanyador. Els artistes hauran de presentar les seues obres abans del 8 de novembre.

L’objectiu del cartell, tot i comptar amb llibertat temàtica, haurà de ser la difusió de les festes en honor a Sant Antoni. És per això que haurà d’incloure una única llegenda: “CANALS EN FESTES. SANT ANTONI 2020 DEL 16 al 18 de gener. FESTA D’INTERÈS TURÍSTIC NACIONAL”.

La convocatòria pretén també estimular la creativitat dels artistes participants, que podran ser tant locals com forasters. Es concedirà un primer premi de 1000€, que servirà, a més de cartell oficial, com a portada del Llibre de Festes de 2020. El segon premi, dotat amb 500€, es reproduirà a la contraportada, mentre que el premi per al millor cartell d’autor local, de 200€, il·lustrarà una portada interior. El quart i quint premi rebran 50€ cadascun.

Les inscripcions, que finalitzen el 8 de novembre, es podran dur a terme tant a l’Ajuntament de Canals com al Centre Cultural Ca Don José. Les bases, així com informació complementària, poden consultar-se a la pàgina web de l’Ajuntament (www.canals.es).

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.