Esports obri la inscripció per als cursos de natació i els carnets del poliesportiu de l’Alcudia de Crespins

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins obri, dilluns que ve dia 3 de juny, el termini per a inscriure’s als cursos de natació i aquaeróbic així com per a adquirir els carnets del poliesportiu. Pel que respecta als cursos de natació i aquaeróbic, enguany s’oferiran un total de cinc grups: un per a xiquets nounats; un altre per a xiquets de 3 a 5 anys; un altre per a xiquets de 6 a 12 anys i dos per a la natació d’adults i aquaeróbic. Tots aquests grups tindran classe de dilluns a divendres amb diferent horari. També s’impartirà un curs de natació per als nounats els dilluns, dimecres i divendres en horari de 12.00 a 13.00 hores.

Cal destacar en aquest punt que, tant els cursos de natació com les classes de aquaeróbic, es realitzaran durant el mes de juliol, des del dia 1 al 31. Els preus per a les sessions de aquaeróbic se situen en 30 euros per als socis i 40 euros per als que no ho són. Per a les classes de natació s’ha fixat en 40 euros les sessions per als nounats i en 35 euros i 30 euros per als xiquets i adults que siguen socis. Els xiquets que no ho siguen pagaran 45 euros mentre que els adults que tampoc ho siguen, 40 euros.

Quant a l’adquisició del carnet del poliesportiu, s’han mantingut els preus respecte a l’any passat. El carnet familiar val 30 euros; l’individual, per a persones majors d’edat, 20 euros i el juvenil, dirigit a menors d’edat, 11 euros. Dins de cada contingent s’han recollit una sèrie de bonificacions. Els que adquirisquen el carnet familiar obtindran una bonificació del 50% quan un dels membres majors d’edat de la família tinga un 65% de discapacitat o un 33% si és menor. També hi haurà una bonificació del 50% en el cas de les famílies nombroses. Aquells que preferisquen comprar el carnet individual, tindran una bonificació del 65% si pateixen alguna discapacitat i un altre descompte del 50% per als aturats de llarga durada. D’altra banda, es bonificarà el 100% amb un 33% de discapacitat a aquelles persones menors d’edat que adquirisquen el carnet juvenil.

El període per a apuntar-se als cursos de natació i per a adquirir carnets finalitzarà el 30 de juny i les piscines s’obriran des del 15 de juny al 31 d’agost.

Comentaris Facebook

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.