EXTRAORDINARI EXIT DEL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA A L’AIRE LLIURE COMMEMORATIU DEL 9 D’OCTUBRE CANALS 2015.

EXTRAORDINARI EXIT DEL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA A L’AIRE LLIURE

El passat dissabte 17 d’octubre, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, va dur a terme la VII edició del Concurs de Pintura ràpida a l’aire lliure commemoratiu del 9 d’octubre.
40 participants vinguts de tota Espanya van fer que aquesta edició fora una de les més nombroses que hem tingut i amb una qualitat que tothom (participants, jurat, espectadors…) va distingir com excepcional. A banda de 16 participants canalins, vingueren pintors de tota la comarca (Xàtiva…) i poblacions veïnes, Ontinyent, Alzira, i també València, Alacant, Albacete, Múrcia i fins i tot de Barcelona.
El jurat presidit per la regidora de Cultura i composat pel regidor d’Esports i 4 professors de dibuix i pintura, a més del secretari, van tindre que treballar i mirar i remirar per donar els 5 premis que atorga el concurs. Finalment, amb una gran unanimitat per tots, es concediren els següents premis:
Premi Pintor Escola Municipal de Pintura: Maria José Borreda (Canals).
Premi Pintor local aficionat: Tina Casanova (Canals).
3r. Premi: Gonzalo Romero (Valencia).
2º Premi: José Antonio Campos Martín(Valencia).
1r Premi: Aida Mauri Crusat (Barcelona).
Per concloure l’acte va haver-hi un pica-pica per a tots els participants i un darrer parlament de la Regidora de Cultura en el que va donar les gràcies a tots els participant, que van recollir per participar un obsequi de part de l’Ajuntament de Canals, i esperar que en properes edicions no decaiga aquest magnífic concurs.
Com sabeu les obres guanyadores i moltes més dels participants es trobaran exposades fins els nadals a l’Almassera de la Casa de Cultura antiga de Canals, al carrer Frare Maties Ferrer.

[srizonfbalbum id=16]

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.