Fem Bàsquet Canals – Adéu al fred, ve la calor!

Bones siguen, fembasqueters!

Estos van ser els resultats dels diferents equips de l’escola municipal de bàsquet i club del FBC d’aquest passat cap de setmana:

  • Dissabte pel matí, l’equip ALEVÍ 03 (Madremia-FBC) guanyava fora de casa a l’EB l’Olleria amb una cistella de Jorge Fons en l’últim segon (41-43). Els partits front els amics de laVall d’Albaida solen ser sempre amb moltíssima emoció.
  • Al mateix temps, en Alberic, l’equip ALEVÍ 04 (Fabio-FBC) no superava al poderós CB Misana Alberic (65-34) malgrat l’esforç i deixar-se la pell fins l’últim minut.
  • L’equip CADET (Vidavia/Rodared-FBC) guanyava en Alcoi al Sant Roc Celest (22-78) amb destacada actuació dels jugadors infantils que van participar.
  • De vesprada a Guadassuar, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente-FBC) va fer la gesta de la setmana al guanyar al CB Guadassuar en sa casa amb tan sols 6 components del planter. Els de Rafa Castells van guanyar 64-85 i s’apropen a la part tranquila de la classificació.
  • I diumenge de matí, l’equip INFANTIL (Gerpasa/Ormar-FBC) va guanyar al pavelló Ricardo Tormo al CB Algemesí (76-30) disposant de molts minuts els jugadors alevins que van col·laborar.
Com sempre, felicitar-los a tots, guanyadors i vençuts, per l’esforç i ganes fent bàsquet.
Aquest passat cap de setmana també vam tornar a ser “FOTO DE LA JORNADA” per a la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, per una imatge del grup dels més menudets de l’escola municipal de bàsquet amb les samarretes que ens va regalar El Mosset Mediterrani.

Esta setmana, dimecres, també podreu veure al Fem Bàsquet Canals a l’especial “Superbasket” del diari SUPERDEPORTE. A doble pàgina i a color, com en ocasions anteriors que hem aparegut a aquest periódic. Vos animem a comprar-lo.

Trobareu més informació als perfils de Facebook i Twitter, actualitzats regularment, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies pel vostre temps i atenció, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.