Bones siguen, fembasqueters!

Aquest proper dissabte 31 tindrà lloc el 3er esdeveniment de la temporada que organitza el FBC: “Trofeu Fira” (octubre), “Jornada Solidària” (març) i ara ve el TORNEIG 3×3 i CONCURS DE TIR, en lo que serà la 2on edició d’aquest torneig. Com la temporada, al ja conegut format de partidets 3×3 (com es fa a tantíssims llocs) li sumarem el “Concurs de tir” per tal de que els participants tinguen un xicotet alicient a més de un altre apartat en el que poder jugar i competir. L’any passat fou una “experiencia piloto” que va eixir bé i que el que es fera a altres llocs darrerament dona bona mostra de que la iniciativa estigué ben encaminada.

 
En aquesta 2on edició, 35 equips estan inscrits ara mateix, de fins a 9 clubs diferents de la contornada: CB Alginet, EB l’Olleria, CDSP Moixent, CB Anna, CB Alzira, Enguera B… que també volen participar, tenint també en compte les bones sensacions del torneig de l’any passat.
Pel matí competiran Pre i Benjamins per una banda i Alevins per altra, en la modalitat de minibàsquet. De vesprada serà el torn d’Infantils i Cadets, ja amb les cistelles grans. A més, també hi haurà partidets d’exhibició (a la pista del mig del pavelló Ricardo Tormo) a càrrec dels més menudets, els BABIES. Xiquets/es de 4 a 6 anys de l’escola municipal de bàsquet del FBC, CDSP Moixent, EB l’Olleria i CB Anna, també formaran part d’aquesta festa esportiva amb la seva “particular manera” de fer bàsquet i passar-s’ho bé.
També com vam intentar l’any passat, tots els equips participants jugaran un mínim de 3 partits de 10′ cadascun. Puguent classificar-se per semis o/i final de cada categoria. Durant la vesprada, els equips jugarien un mínim de 4 partits.
Gràcies a la col·laboració de CocaCola (beguda), Madremia (fruita) i del format “Coques & Bàsquet” (totes les coques dolces i salades que aporten els familiars eixe mateix dia), a tots els participants del torneig no els faltarà de res. A més, amb lo que es puga treure a l’entrada s’intentarà paliar les xicotetes despeses del torneig. Els participants sols han abonat 1€ simbòlic per a la inscripció. Com en les anteriors ocasions, amb pocs o escasos diners i amb ganes es poden fer coses interessants al poble de Canals.
També cal agraïr a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals que ens permetera l’organització del torneig, així com la disponibilitat del pavelló i de material (taules i cadires) per a poder-lo dur a terme.
Dessitgem que ixca com l’any passat i vos convidem des d’ací a que vingueu pel pavelló a pegar una ullada. 140 xiquets competint a 4 i 5 pistes alhora no es veu a sovint i és una festa del bàsquet i l’esport base molt recomanable.
La setmana que ve ja vos parlarem de la “Jornada Familiar”, la “Jornada Mediambiental” i l’Acampada Fembasquetera”… que encara no hem acabat!

Més informació al correu fembasquetcanals@hotmail.es , així com als perfils de Facebook i Twitter.

Un abraç, gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.