Fem Bàsquet Canals – Per al fred, més bàsquet!

Bones siguen, fembasqueters!

Ens endinsem al mes de febrer després d’un cap de setmana en el que sols ha jugat l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente-FBC), que va jugar front un reforçat CB Terralfàs a Alfàs del Pi i va perdre sobradament (75-47). La resta d’equips va descansar o, com en el cas de l’ALEVÍ ’04, es va aplaçar el partit donat del fort vent i Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana va cancelar tots els partits a l’aiure lliure.

Per al proper cap de setmana, estos seran els partits de l’escola municipal de bàsquet i club del Fem Bàsquet Canals:
  • Dissabte a les 10h del matí, l’equip ALEVÍ 2003 (Madremía-FBC) rebrà al pavelló Ricardo Tormo al CB Teixereta, començant així la 2on fase.
  • Més tard, a les 11h a Gandia, l’equip ALEVÍ 2004 (Fabio-FBC) visitarà a l’UPB Gandia amb ganes després del descans de la setmana passada.
  • A les 16h i de nou al pavelló canalí, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente-FBC) rebrà al CB Benissa per tal de reprendre la senda de les victòries.
  • Després, l’equip INFANTIL (Gerpasa/Ormar-FBC) jugarà a les 18h front l’EDM Picassent.
  • Per últim, l’equip CADET (Vidavia/Rodared-FBC) visitarà diumenge de matí al CB Benigànim.
Sort per a tots i a disfrutar, que és el que compta.

Esta setmana passada es van començar a repartir les participacions per a la loteria de Falles – Sant Josep. A cada jugador se li donarà la quantitat sol·licitada al inici de la temporada. Així amb tot, si algun jugador, familiar o qualsevol veí volguera més loteria, no dubte en demanar-ne’n i així col·laborar amb el Fem Bàsquet Canals.

Adjuntem imatges d’aquestes participacions de loteria, així com dels partits que van disputar l’equip Sénior a Alfàs del Pi i l’equip Cadet el cap de setmana anterior front el CB Genovés.

Podreu trobar més imatges i informació als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es
FBC-GENOVES 24-1-15 (20)800 DSCN0842800 10941141_726167657496478_1884033701893364187_n
Gràcies pel vostre temps i atenció, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.